Skip Navigation Links

Mini Mini 1’ler Okuma Yazmayı Öğrendiler..

Eğitim Öğretim yılının ilk yarısına yaklaşırken, İlkokul birinci sınıflarda okuma yazmayı öğrenen çocukların mutluluğu bir başka.

Mini Mini 1’ler Okuma Yazmayı Öğrendiler.. Web
TV

Eğitim   A+a-

Uzun yıllardır okuma bayramı şeklinde düzenlenen müsamerelerle çocukların okur yazar olduklarına şahit olan velilerin gurur ve mutluluğunun ise tarifi yok. 
İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri de okur yazar olmanın mutluluğunu velileri ve öğretmenleriyle paylaştılar.
1-B sınıfı öğretmeni  İsmail Akay , çıkılan okuma yazma öğrenme yolunda öğrencilerinin en önemli basamağı aştıklarını belirterek, hayattaki diğer önemli basamakları da başarıyla aşacaklarından emin olduğunu söyledi. 
Çocuklar kadar velilerin de heyecanlı oldukları törende, okur yazar belgeleri Sınıf Öğretmeni İsmail Akay, tarafından öğrencilere verildi.
Programda öğrencilerin kendilerini gösterecekleri okur yazar olduklarını ifade edecekleri şiirleri sergilemeye geldiğinde ise bir çok öğrenci kalabalık atmosferden kaynaklı olarak heyecandan ezberledikleri şiirleri okurken takıldıkları yerlerde sempatik tavırlarıyla neşe kaynağı oldular. 
Okur yazar olduklarını veli ve öğretmenlerine göstermek isterken heyecanlarına yenik düşen çocukların aklı aslında, kara tahtanın önünde sıraların üstünde kurulu olan birbirinden güzel görünen pasta ve böreklerdeydi. 
 
 
 
 
 
Mini Mini 1’ler Okuma Yazmayı Öğrendiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet