Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Ülkü Ocakları’ndan MHP’ye Ziyaret!

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı ve ilçe ülkü ocakları başkanları MHP İskenderun ilçe teşkilatı yeni yönetimine ziyarette bulundular.

Hatay Ülkü Ocakları’ndan MHP’ye Ziyaret!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Ülkü Ocakları’ndan MHP’ye Ziyaret!
 
Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı ve ilçe ülkü ocakları başkanları ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongrenin ardından MHP İskenderun ilçe teşkilatı yeni yönetimine ziyarette bulundular. Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, Başkan Turan Bozkurt nezdinde yeni yönetimini tebrik etti.
 
MHP ilçe yeni yönetimini Başkan Turan Bokurt nezdinde tebrik ziyaretinde bulundukları ifade eden Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı, “Bu ülkeyi ayakta tutan birkaç tane değerimiz var. Bunlardan bir tanesi de siyasi arenadaki değeri MHP’dir. Allah hepsinden razı olsun. Rahmetli başbuğumuz bu çerçeveyi çizerken hareketi menzile ulaşması gereken bir uçağa benzetiyor. Ülkücü hareketi gövdesi, Milliyetçi Hareketi ise kanatları olarak benzetiyor. Bu hususta bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınız için tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da sizlere başarılar diliyorum.” dedi. 
 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Milliyetçi Hareketin can damarı ülkücü hareket ve ülkü gençlerdir. Bizim her zaman canımız ciğerimiz ülkücü gençlerimizdir. Onları başarısı bizim başarımız, bizim başarımız onların başarısı. Biz Ülkücüsüz bir ülke düşünemiyoruz. Bu ülkenin ülkücülere ve ülkücü harekete her zaman ihtiyacı var. Bizler bu vatanımızı canımız pahasına koruyacağız. Ziyaretlerinden dolayı ülkü ocakları başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti.
 
Haber: Mustafa Mert
 
Hatay Ülkü Ocakları’ndan MHP’ye Ziyaret! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar