Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkmenlerden MHP’ye Ziyaret!

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği kongrenin ardından yeni yönetime ziyaretler devam ediyor.

Türkmenlerden MHP’ye Ziyaret!Web
TV

Gündem   A+a-

Gün içerisinde İskenderun Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve yönetimi ziyarette bulunarak Başkan Turan Bozkurt nezdinde yeni yönetimini kutladı.
MHP ilçe teşkilatının yapmış olduğu seçimin ardından yeniden göreve seçilen Başkanı Turan Bozkurt’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulunduklarını söyleyen İskenderun Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, “Ülkemizin geçmiş olduğu bu zor günlerinde böyle değerli yöneticilerimizin görevlerinde olması bizleri mutlu ediyor. Turan Başkanımız sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir insan. Kendilerine ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Bizler ülkemizde bir olacağız, beraber olacağız, çünkü bu ülke hepimizin. Türkmeni, Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisiydi yekvücut olmamız gerekiyor. Olmamız takdirde vatan diye bir şey kalmaz. Bizler bu vatanımızı canımız pahasına koruyacağız. Burada bizleri ziyarete gelen Türkmen Köyleri Dernek Başkanı Ali Diler’e yönetimine ve tüm muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti.
 
Haber: Mustafa Mert
 
 
Türkmenlerden MHP’ye Ziyaret! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar