Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İste Kupadan Kupaya Koşuyor!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Erkek Futbol Takımı, Antalya Lara’da düzenlenen Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında

İste Kupadan Kupaya Koşuyor!

Spor   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Erkek Futbol Takımı, Antalya Lara’da düzenlenen Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında 3.’üncü olarak İSTE’yebir kupa daha kazandırdı.
 
Antalya Lara’da düzenlenen Üniversitelerarası 2.’inci Lig grup müsabakalarında;İSTEErkek Futbol Takımı, Munzur Üniversitesi’ni 3-1, Batman Üniversitesi’ni 3-0 skorları ile geçerken, Harran Üniversitesi ile 2-2 berabere kalarak grubunu 3.’üncü sıradatamamladı.
 
İSTE’nin yeni kurulmakta olan bir üniversite olmasına rağmen, ilk yılında katıldığı turnuvalarda, futbolda da kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İSTE Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu; “İSTE olarak ilk yılımızda katıldığımız takım sporu branşlarında, basketboldan sonra futbolda da kupa kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarılarda emeği geçen sporcularımıza, tüm İSTE öğrencilerine, bizlere her zaman destek olan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye, Rektör danışmanları Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Yasin Erdoğan’a teşekkür ederim” sözleri ile İSTE’nin spor alanında başarılarının devam edeceğini vurguladı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar