Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’ın Melekleri Mersin’den Mutlu Döndü

Sezona istediği gibi başlamamasına rağmen son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine toplayan Hatay Büyükşehir Belediyespor

Hatay’ın Melekleri Mersin’den Mutlu Döndü

Spor   A+a-

 Sezona istediği gibi başlamamasına rağmen son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine toplayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 60-72 yenmeyi başardı.
 
21 Aralık Çarşamba günü Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye sakatlığı bulunan Hurst’ten yoksun çıkan Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk çeyreği 12-17 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğine daha hızlı başlayan ekip ev sahibi Mersin oldu. Mersin ekibinin hızlı hücumlarına dış atışlarla karşılık veren Hatay’ın melekleri soyunma odasına da 34-35 önde girdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı da kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Mavi-beyazlılar, pota altından skor üretmeye çalışan Mersin ekibine hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla karşılık verdi. Snytsina ve Paris’in etkili hücum organizasyonlarıyla farkı açan Hatay ekibi, üçüncü çeyreği 7 sayılık farkla önde tamamladı.
 
48-55 Maçın final çeyreği, yine konuk takım Hatay Büyükşehir Belediyespor’un baştan sona üstünlüğü ile tamamlandı. Mersin ekibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Hatay’ın melekleri mücadeleden 60-72 galip ayrıldı. Hatay Büyükşehir Belediyespor’daSnytsina attığı 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken Paris de 21 sayı ve 13 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar