Skip Navigation Links

Çevik Doktorlardan Duygulandıran Mesai

Doktorlar çevik kuvvet üniformasıyla mesai yaptılar!

Çevik Doktorlardan Duygulandıran MesaiWeb
TV

Sağlık   A+a-

Ülke genelinde son günlerde yaşanan hain terör saldırılarından dolayı milli birlik ve bütünlüğe daha çok ihtiyacımız var. Bu bağlamda birçok yerde güvenlik güçlerimize ziyaretlerin yanı sıra onlarla birlikte olduğumuzu göstermek üzere çeşitli hareketler devam ediyor.
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Özel Gelişim Hastanesi acil servis doktorları mesailerine beyaz önlük yerine çevik kuvvet üniformasıyla gelerek görevlerini yaptılar. Gece acile gelen hastalar da doktorları çevik kuvvet üniformasıyla gördüklerinde önce şaşırdılar ancak daha sonra doktorların güvenlik güçlerine destek amaçlı üniformalarını giymelerinden dolayı duygulandıklarını ifade ettiler. Hastalar ve hasta yakınları doktorların bu anlamlı hareketlerinden dolayı doktorları tebrik ederek, milli birlik ve beraberliğe dikkat çekerek terörü kınadılar.
 
Hasta yakını olan Tarkan Göktepe doktorları bu duyarlı davranışlarından dolayı kutladığını ifade ederek, “Bu gün acil doktorlarımız teröre karşı anlamlı bir duruş sergileyerek çevik kuvvete anlamlı bir mesaj vermişler. Doktorlarımızı ve Gelişim Hastanesini bu duyarlı ve anlamlı mesajlarından dolayı kutluyorum. Hepimizin teröre karşı milletçe kenetlendiğimizi göstermemiz lazım” dedi.
Gece mesailerine çevik kuvvet üniformasıyla gelen doktorlar Muzaffer Gültekin, Edip Güleş ve Erkan Dönmez yaptıkları açıklamalarda, farkındalık yaratmak istediklerini, daima güvenlik güçlerinin yanında olduklarını, bu günlerde milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğunu söylediler.
 
Acil doktorlarından Edip Güleş, “Şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Ülkemizin son günlerde yaşadığı travmalardan çok etkilendik. Farkındalık yaratmak istedik. Bizler ya hep birlikte var olacağız, ya da yok olacağız. Bizler var olmak için elimizden geleni yapacağız. Şehit olan yiğitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, onlarında yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi. 
 
Gece mesaiye gelmeden önce böyle bir fikri olduğunu arkadaşlarına söylediğini arkadaşlarının da bu fikre destek verdiğini söyleyen Dr. Muzaffer Gültekin, “Gün birlik ve beraber olma günü. Şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı, yakınlarına sabırlar ve acil şifalar diliyorum. Emniyetimizin ve Türk Silahlı kuvvetlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi. 
Dr. Erkan Dönmez ise azda olsa bir farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bizlere, bugün bir olma, birlik olma günüdür dedi.
Rahatsızlanarak babasıyla birlikte acile gelen Kaan Polat, doktorları çevik kuvvet üniformasıyla gördüğünde çok şaşırdığını ifade ederek, “Şehitlerimiz için giydiklerini öğrendim duygulandım” dedi.
 
Rahatsızlanan oğlunu acile getirdiğini söyleyen baba İbrahim Polat, “Doktorlarımızı genelde beyaz önlükle biliyor ve görüyorduk ama bugün çevik kuvvet üniformasıyla görev yapıyorlar kendileriyle gurur duydum. Birlik, bütünlük, beraberlik, milletimiz için ne gerekiyorsa can siper hane kalbimizi ortaya koyacağımızdan emin olabilirsiniz” diyerek doktorları tebrik etti. 
 
 
 
 
 
Çevik Doktorlardan Duygulandıran Mesai videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet