Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor: 2 Manavgat Spor: 1

Erzin Belediye Spor'a üç puan kazandıran golleri Nureddin Ersoy ile Samed Ali Kaya atarken, Manavgat Spor'un tek golünü ise penaltıdan Anıl Yıldırım k

Erzin Belediye Spor: 2   Manavgat Spor: 1

Gündem   A+a-

 
Stad. Erzin İlçe

Hakemler. Burak Olcar***, Murat Taşkıran***, Harun Dağdeviren***.

Erzin Belediye Spor. Ömer***, Umut Çakır***, Metin***,Şahin Tüter***, Nureddin Ersoy****, Yılmaz***, (Dk.80.Kerem*), Emre***, Fatih***,Abdulhaluk** (Dk.78. Mahsun*), Samed Ali Kaya****, Umut Koray Öz**, (Dk.46. Tuncer**).

Manavgat Spor. İsmail*, Fikret**, Emre*, (Dk.46. Nimet**),Şerif*, (Dk. 46.Halil**), Hakkı**, Burak**, Öner**, Deniz*, Anıl Yıldırım**, Mustafa**, (Dk.88. Kemal*), Mücahit**.

Sarı Kartlar. Şahin Tüter (Erzin Belediye Spor),Fikret, Öner, Mücahit (Manavgat Spor).
Goller. Dk.2 Nureddin Ersoy, Dk.8 Samed Ali Kaya (Erzin belediye Spor). Dk.90x1 (Pen) Anıl Yıldırım (Manavgat Spor).

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, Erzin İlçe stadında oynanan karşılaşmada Manavgat Spor'u 2-1 mağlup ederek ilk yarının son haftasını üç puan ile kapattı. Karşılaşma öncesinde Erzin Belediye Sporlu futbolcular, İstanbul ve Kayseri'de meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis, Mehmetçik ve vatandaşlar için polislere Başsağlığında bulundular. 
Erzin Belediye Spor'a üç puan kazandıran golleri Nureddin Ersoy ile Samed Ali Kaya atarken, Manavgat Spor'un tek golünü ise penaltıdan Anıl Yıldırım kaydetti
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet