Skip Navigation Links

Bahçeşehir Pazarı Kuruldu...

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm okullarda kutlanmakta. Bahçeşehir Okulları burada da farkını ortaya çıkaran

Bahçeşehir Pazarı Kuruldu...

Eğitim   A+a-

 Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm okullarda kutlanmakta. Bahçeşehir Okulları burada da farkını ortaya çıkaran gayet yaratıcı ve öğretici bir kutlama yaptı. İlkokul bölümünün organize ettiği etkinlikte, okul fuaye alanına semt pazarı kuruldu.
 
Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü ilkokul öğretmen ve öğrencilerinin kurduğu, velilerin katkıda bulunduğu pazarda, çeşitli mevsim meyveleri, kuru yemişler ve yeşillikler satıldı. Öğrencilerin büyük bir coşku ve heyecanla satış yaptığı, alışverişler sırasında çok profesyonelce davrandıkları gözlerden kaçmadı. 
 
İlkokul öğretmenlerinin verdiği bilgiye göre, her yıl benzer şekillerde kutlanan Yerli Malı Haftası'nı, bu yıl öğrenmeyi daha kalıcı kılmak adına farklı bir konseptle kutlamayı tercih ettiler. Hem satış yapanların hem de alışveriş yapan öğrencilerin iletişim becerilerinin geliştiğini, sosyalleşmede büyük bir adım attıklarını, alışveriş bilinci, tutumlu olma, paralarımızı tanıma, yardımseverlik, dayanışma içinde iş yapabilme, yetiştirilen ürünleri tanıma gibi kazanımlar edindiklerini belirten öğretmenler, Bahçeşehirli olmanın farkını çocuklarına her an yaşatmak gayretinde olduklarını ifade ettiler.
Pazardan elde edilen gelirle huzurevinde kalan yaşlılara hediye götürüleceğini belirten Bahçeşehir Okulu İskenderun Müdürü Mustafa Uçan, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet