Skip Navigation Links

Başarılı Antrenörler HBB Spor Kompleksinde Yetişiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, Hatay halkının yaşam kalitesine katkı sunuyor.

Başarılı Antrenörler HBB Spor Kompleksinde YetişiyorWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, Hatay halkının yaşam kalitesine katkı sunmasının yanı sıra ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
 
Türkiye Sutopu Federasyonu bünyesinde gerçekleşen 1. kademe sutopu antrenör kursu, Türkiye’nin en büyük ikinci spor kompleksi olma özelliğini de elinde bulunduran HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde başladı.
 

SAVAŞ: SUTOPUNUN HATAY’DA VE TÜRKİYE’DE GELİŞİM KAYDETMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 
25 antrenör adayının katıldığı kurs hakkında bilgi veren Hatay Büyükşehir Belediyespor Sutopu Takımı Antrenörü ve Hatay il temsilcisi Mustafa Savaş, “Adaylarımız, antrenörlük belgesi alabilmek için 12 gün boyunca sıkı antrenman ve eğitimlerden geçecek. Geçtiğimiz ay içerisinde yine burada Türkiye genelinde sutopu sporuna gönül veren antrenör ve hakemlerin katıldığı ‘Antrenör ve Hakem Vize Gelişim Semineri’ni düzenledik. U17 Milli Takım Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek hocamız ile birlikte sutopunun Hatay’da ve Türkiye’de gelişim kaydetmesi için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 
27 Aralık tarihinde sona erecek kursu başarıyla tamamlayarak antrenörlük belgesi alacak adaylar, yetenekli ve başarılı sporcular yetiştirerek Türk sporuna katkı vermek istediklerini belirtti.
 
 
 
 
Başarılı Antrenörler HBB Spor Kompleksinde Yetişiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet