Skip Navigation Links

İşadamı Mehmet Altun Dörtledi..

Hatay’ın Arsuz ilçesinin inşaat sektöründe faaliyet gösteren başarılı işadamlarından Altun Yapı’nın Sahibi Mehmet Altun, iş yaşamındaki başarısı kadar

İşadamı Mehmet Altun Dörtledi..

Arsuz   A+a-

 
Hatay’ın Arsuz ilçesinin inşaat sektöründe faaliyet gösteren başarılı işadamlarından Altun Yapı’nın Sahibi Mehmet Altun, iş yaşamındaki başarısı kadar özel hayatıyla da takdir topluyor.
 
Ailesine düşkünlüğüyle tanınan başarılı İşadamı Mehmet Altun, dördüncü çocuğunu da kucağına aldı.
İş hayatında Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve hayırsever kimliğiyle tanınan genç ve başarılı işadamı Mehmet Altun, güzel eşi Sezin Altun’un kendisine verdiği en güzel dördüncü hediyenin mutluluğunu yaşıyor.
 
Özel Palmiye Hastanesi’nde dünyaya gelen Ali Emir bebek ve annesi Sezin Altun’un sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi.
 
Çocukları Yaren, Eren ve Beren’e nur topu gibi bir kardeş vermenin mutluluğunu eşi Sezin Altun’la yaşayan Mehmet Altun, kucağına aldığı bebeğine de Ali Emir adını verdi.
 
Minik Ali Emir’i ise dünyaya geldiği ilk anda  Galatasaray forması giydiren Altun ailesi, ailenin diğer fertleri gibi Galatasaray taraftarı olmasını istiyor.
 
Çok sevilen işadamı Mehmet Altun ve eşi Sezin Altun’u en mutlu günlerinde aile yakınları ile sevenleri hastanede yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Metin ŞENTÜRK 10 Mart 2017 Cuma
ben ELAZIĞ İLİ Arıcak ilçesi bukardı beldesi yaylabaşı ortaokulu-ilkokulunda okul müdür v.olarak görevyapmaktayım okulumuz köyde ve çocuklarımızın güzel vakit geçirebilecekleri bir etkinliği yok bunun için çocukların güzel vakit geçirebilecekleri bir çocuk oyun parkı yaptırmayı düşündük fakat en düşük fiyatları dört bin beş binden başlıyor sizin hayırsever bir insan olduğunuzu duyduk ve bize bu konuda yardım etmenizi sizden talep ediyoruz biz ve çocuklar yardımlarınızı bekliyoruz.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet