Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Başarı Seramonisi ..

Birinciliği Kimseye Kaptırmayan Vitra Ekenel.

 Bir Başarı Seramonisi ..

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin en büyük banyo, seramik ve sağlık gereçleri markası Eczacıbaşı Grup’un en önemli markalarından Vitra’da, 2016 yılının ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da en iyi perakende satış kampanyasında İskenderun’un ilk ve tek Vitra satış noktası Vitra Ekenel ilk dönem Türkiye Geneli birinci, ikinci dönem Türkiye Geneli üçüncüsü oldu.
 
İnşaat sektöründe en kaliteli yapıların birinci tercihi olan Vitra’nın İskenderun bayisi Ekenel, mersinden vana kadar olan bölgesinde son 5 donemde birinci olduğu gibi 2016 yılını da birincilikle kapatıyor  Yıllardır İskenderun’da en prestijli yapılara ve banyolara hizmet eden ve memnuniyet birinciliğiyle zirvedeki yerini koruyan Ekenel, Vitra markasını Mahmut Ekenel ve Ufuk Ekenel’le geleceğe taşıyor.
 
Ekenel’in Vitra başarısını özetleyen  Ufuk Ekenel, sorumluluk bölgesinde en kaliteli yapılarda Vitra kullanımını sağlamak için yoğun çaba sarfederek başarıya ulaştıklarını söyledi.
 
Türkiye’de yoğun konut üretimiyle dikkat çeken metropol illerdeki Vitra bayilerini geride bırakarak basari merdiveninde her zaman üst sıralarda olmanın büyük bir gurur olduğunu belirten  Ufuk Ekenel, Vitra’yı ve şirketlerini tercih ettikleri için tüm müşterilerine ve dostlarına teşekkür etti.
 Yıllardır büyüyerek devam eden başarı grafiğinin sırlarına dikkat çeken Ufuk Ekenel şöyle konuştu;
1999 yılında İskenderun’da kurulan Vitra-Artema markalarıyla inşaat ve tesisat sektörüne hitap eden Ekenel,  2012 yılında İskenderun’un ilk ve tek Vitra-Artema satış noktası oldu.
 
 Kurulduğumuz günden bu yana kalite ve marka ürünleri, uygun ve istikrarlı fiyat politikası, en hızlı ve özverili servis desteği, ürün dalı ve tatminkar stoklarına, teknik bilgi ve lojistik desteğini ekleyerek hizmet kalitesini her geçen gün daha üst seviyelere çıkarmayı hedeflemekte ve müşterilerden aldığı güven ile istikrarlı büyümesine devam etmektedir.
 
Müşteri isteklerine, ihtiyaçlarına ve beklentilerine verdiğimiz önem ile sektörümüzdeki tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerimizin tüm tesisat malzemeleri ve seramik ihtiyaçlarında en hızlı ve en fonksiyonel çözümü sağlamak tek amacımız olmuştur.
 
Müşteri memnuniyetini daha üst noktalara taşımak, istikrarlı büyümeye devam etmek, hizmet kalitesini artırmak ve her zaman güvenilir kalmayı sağlayabilmek için çalışıyoruz.  Çizgimiz, özümüz bu... Doğru müşteri, kaliteli doğru hizmet, doğru ticaret, doğru marka, kaliteli doğru malzeme, uygun fiyat, doğru hesap, doğru kalite, doğruluk...”  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş