Skip Navigation Links

HBB Atletizm Takımı Karaman’a Damgasını Vurdu

Gençlerimizin bedensel, ruhsal ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla yaptığı sportif yatırımlar

HBB Atletizm Takımı Karaman’a Damgasını Vurdu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gençlerimizin bedensel, ruhsal ve psikolojik gelişimlerini desteklemek amacıyla yaptığı sportif yatırımlar başarılı sonuçlar olarak geri dönmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı,3 Aralık tarihinde Karaman’da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 2. kademe yarışlarında ilimizi temsil etti.

Tüm Türkiye’de 8 bölgede yapılan yarışların Karaman ayağına damgasını vuran sporcularımız aldıkları derecelerle turnuvanın gözbebeği oldular. HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler de 1’inci, Küçük Kızlar da 3’üncü olarak turnuvaya damgasını vurdu.

HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı 4 kategorinin üçünde şampiyon olarak 18 Aralık’ta Gaziantep’te yapılacak finallere 3 takımla katılma hakkı elde etmiştir.

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer yaptığı açıklamada, ”Gittiğimiz her turnuva çocuklarımız için birer tecrübe olmaktadır. Başarılı, özverili bir takıma sahibiz. Gittiğimiz her turnuvada bunu gözler önüne seriyoruz. Başarıya giden yolda desteklerini her zaman gördüğümüz değerli başkanlarımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet