Skip Navigation Links

Çaylı Mahallesi de Yağmur Sorunlarından Kurtuluyor

HATSU, yağmur suyunun daha hızlı ve kolay deşarj edilmesi amacıyla Hatay genelinde ki sorunları çözüme kavuşturuyor.

Çaylı Mahallesi de Yağmur Sorunlarından KurtuluyorWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyunun daha hızlı ve kolay deşarj edilmesi amacıyla Hatay genelinde ki sorunları çözüme kavuşturuyor.
 
Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi’nde oluşan yağmursuyu birikintilerinin yaya ve sürücüler için oluşturduğu sorunları bertaraf etme adına başlatılan çalışma kapsamında bilgi veren Genel Müdürlük, Dörtyol ilçesinin trafik anlamında en yoğun olan Çaylı Caddesi’nin tamamını kapsayan proje çerçevesinde 800’lük borular ile 572 metre ana yağmursuyu hattının döşeneceğini bildirdi.
 
Yapılan hizmetleri vatandaşların bakış açısıyla “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonlarına aktaran Dörtyol Numune Evler Mahalle Muhtarı Fahrettin Arı, çalışma yapılan Çaylı Caddesi’nin Dörtyol ilçesinin en yoğun caddelerinden biri olduğunu ve yağmur sorunlarının çözüme kavuşturduğu için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiğini söyledi.
 
Bütün yağmur sularının ana caddelerden sel olup akarken bu çalışma ile birlikte yağmur sularından kurtulacağını belirten Muhtar Arı, “ Dörtyol Belediyesi ile ortak bir şekilde yapılan çalışmalardan dolayı Dörtyol halkı olarak Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Vatandaşlar buradaki çalışmada çamurdan şikâyetçi olsa da herkes mutlu ve memnun” ifadelerini kullandı.
 
Ayrıca HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Çaylı Caddesi’nin tek şeride düşürülmesinin ilçedeki trafik problemlerini de çözeceğini belirten Arı, tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve HATSU çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.
 
 
Çaylı Mahallesi de Yağmur Sorunlarından Kurtuluyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet