Skip Navigation Links

Hataylı İşadamları DASİFED 2. Ticaret Köprüsü’nde Buluştu

DASİFED üyesi iş adamları hafta sonu Antakya’da “2. Ticaret Köprüsü” etkinliğinde bir araya geldi.

Hataylı İşadamları DASİFED 2. Ticaret Köprüsü’nde Buluştu

Ekonomi   A+a-

İş ağı konusunda doğru uygulamalarla tanışmayı ve bu uygulamaları hayata geçirmeyi amaç edinen TR63 Bölgesi’nde (Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye) faaliyet gösteren DASİFED üyesi iş adamları hafta sonu Antakya’da “2. Ticaret Köprüsü” etkinliğinde bir araya geldi.
 
 Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu üyesi iş insanlarının birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamak, iş insanları arasındaki işbirliğini arttırmak ve ticari ilişkileri geliştirmek için düzenlediği  DASİFED 2. Ticaret Köprüsü etkinliği geçtiğimiz hafta sonu cumartesi günü Antakya Anemon Otel’de yapıldı. “Speed networking” olarak adlandırılan hızlı tanışma sistemine dayalı olarak gerçekleştirilen 2. Ticaret Köprüsü etkinliğine Antakya’dan HASİAD, İskenderun’dan İSSİAD ve ATSİAD, Arsuz’dan ARİAD gibi federasyona üye derneklerin yanı sıra HAGİAD, TOSYÖV ve Samandağ Genç Girişimciler Derneği üyeleri de davetli olarak katıldı.
 
 Etkinliğin açılış konuşmasını yapan DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, Ticaret Köprüsü etkinliği ile TR63 Bölgesi’nde Hatay, Kahramanmaraş Osmaniye illerindeki tüm iş insanları arasında ticari birliktelik kurmayı hedeflediklerini söyledi. Açılış konuşmasının ardından DASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu sistemin ilerleyişi ile bilgiler verdi. DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer katılımcılara Ticaret Köprüsü ile ilgili bir sunum gerçekleştirdikten sonra karşılıklı görüşmelere geçildi.
 
  DASİFED üyesi işadamları “speed networking” sistemiyle 3’er dakikalık dilimlerde, karşılıklı, birebir hızlı tanışma tekniğini hayata geçirerek ticaret köprüsü etkinliğini gerçekleştirdiler. İş Ağları (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla oluşturulan söz konusu etkinlikte üyeler; diğer üye firmaların sektörleri, üretim ve hizmet alanları hakkında bilgi alışverişinde bulundukları, ticaret ağlarını ve ortaklıklarını geliştirebilecekleri bir zeminde bir araya geldiler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet