Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB'den Farkındalık Yaratan Etkinlik...

HBB Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla, farkındalık yaratmak amacıyla HATMEK’te düzenlenen stand-up gösterisine katıldı.

HBB'den Farkındalık Yaratan Etkinlik...Web
TV

Hatay   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla, farkındalık yaratmak amacıyla Hatay Kültür Sanat Topluluğu tarafından HATMEK’te düzenlenen stand-up gösterisine katıldı.
8 Aralık Perşembe akşamı il genelindeki rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören vatandaşlara özel olarak düzenlenen etkinliğe Başkan Savaş’ın yanı sıra Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP İL Başkanı Mehmet Güzelmansur, HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramadan Sever, HBB Yazı İşleri Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Bayram Öksüz, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda Hataylı katılım gösterdi.

AMAÇ, ENGELLİ VATANDAŞLARIN YAŞAMLARINDAKİ ENGELLERE DİKKAT ÇEKMEK 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, tarafından organize edilen ve farkındalık yaratan etkinlikte, Başkan Savaş’ın ‘ Engelsiz Hayat, Engelsiz Hatay’ sloganıyla hareket eden ekipler, toplumun dezavantajlı kesimini oluşturan engelli vatandaşların yaşamlarındaki engellere dikkat çekmek için hazırladıkları stand-up gösterisini izleyenlerin beğenisine sundu. Büyük ilgi ile izlenilen etkinlikte, görme engelli yerel sanatçı Kardelen, söylediği şarkılarla izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Yoğun katılımın ile gerçekleşen etkinliğin sonunda Başkan Savaş, duyarlı davranışlarından dolayı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 
HBB'den Farkındalık Yaratan Etkinlik... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar