Skip Navigation Links

Arçelik Özkaya,İskenderun Park Forbes AVM’de Yeni Konsept Mağaza açıyor…

Türkiye’nin lider beyaz eşya ve aletleri markası Arçelik’in,İskenderun Park Forbes AVM’deki yeni konsept mağazası 12 Aralık Pazartesi günü açılacak.

Arçelik Özkaya,İskenderun Park Forbes AVM’de Yeni Konsept Mağaza açıyor…

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin lider beyaz eşya ve aletleri markası Arçelik’in, İskenderun Park Forbes AVM’deki yeni konsept mağazası 12 Aralık Pazartesi günü açılacak. Açılışla ilgili olarak konuşan Özkaya Ltd. Şti. ortaklarından Vicdan Eraslan Özkaya “yenilikçi hizmet anlayışımız ve yüzlerce ürün yeni mağazamızda da müşterilerimizle buluşacak” dedi.
Türkiye’nin lider beyaz eşya ve ev aletleri markası Arçelik, geniş ürün yelpazesi ve deneyimleme alanlarını tüketicilerle buluşturan modern mağaza yatırımlarına devam ediyor.
Arçelik’in İskenderun’daki 5.mağazası olan Park Forbes AVM, 400 metrekare büyüklüğüyle 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 18.30 hizmete girecek. Açılış günü öncesi 10-11 Aralık tarihlerinde ve açılış günü, özel cupcake ve pizza pişirme etkinlikleri gerçekleştirildi.
Arçelik’in tarihiyle yaşıt olan bayisi Özkaya Ticaret’in İskenderun’daki üçüncü mağaza yatırımı olma özelliği taşıyan yeni mağaza, modern perakendecilik konusunda en son uygulamaları, tüketicilerle buluşturacak.
Yeni mağazada, deneyim alanları ile tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün gamı ön plana çıkıyor.
Açılışla ilgili bir değerlendirme yapan 61 yıllık bayi Özkaya Ltd. Şirketi ortaklarından Vicdan Eraslan Özkaya “yenilikçi hizmet anlayışımız ve yüzlerce ürün yeni mağazamızda da müşterilerimizle buluşacak. Açılışa özel, bazı ürünlerimizde kampanyalı fiyatlar uygulanacak. Tüm dost ve müşterilerimizi, seçkin davetlilerimizi, bu onurlu günümüzde yeni mağazamızda görmek isteriz. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 18.30’da açılış etkinliğimize diğer konuklarımızla birlikte sayın halkımızda davetlidir. Özkaya Ltd. Şirketi olarak, Arçelik markasını eskinden ve yıllardır olduğu gibi bugünde en iyi biçimde temsil etmek amacındayız” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet