Skip Navigation Links

Toplu Konut Projesi Büyükşehir Meclisinden Geçti

Hatay Büyükşehir Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı gerçekleşti.

Toplu Konut Projesi Büyükşehir Meclisinden Geçti

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve ilçemizden seçilen meclis üyelerinin katıldığı Hatay Büyükşehir  meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir  meclisin 27 madde görüşülerek karar bağlandı. 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi  Aralık Ayı olağan toplantısında görüşülen Hatay Büyükşehir belediyesinin bütçesi 1 Milyar Tl olarak kabul  edildi. 19.Maddede yer alan 255 no lu karar ile ulaşım komisyonuna havale edilen elektronik ücret toplama sisteminin imar a.ş ‘ye devredilmesi maddesi bir sonraki toplantıya ertelendi. 
 

TOPLU KONUT PROJESİ BÜYÜKŞEHİR MECLİSNDEN GEÇTİ 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Saraycık ve Günyazı başta olmak üzere, bölgedeki yaklaşık 50 dönümlük arsalarda toplu konut üretmek üzere harekete geçti.
 
İmar A. Şirketi eliyle yapılacak binalar 12 katlı olacak. Şirketin başına, ODTÜ mezunu ve sektör deneyimi en üst düzeyde olan Burhan Seçmen adlı uzman hemşerimiz Genel Müdür olarak atandı. G.Sekreter Yrd. Sait Günal ile Gn. Md. Burhan Seçmen, dünkü toplantıda şirketin projeleriyle ilgili Meclis üyelerine bilgi verdi.  Proje, Meclis'te kabul gördü…
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet