Skip Navigation Links

Zayıflamak Artık Mucize Değil!

Obezite sorunu sebebiyle, tüp mide ameliyatı olan Antakyalı Mehmet Genç, 10 ayda 124 kilodan 78 kiloya geriledi.

Zayıflamak Artık Mucize Değil!

Sağlık   A+a-

Tüp mide ameliyatından sonra hayatının tamamen değiştiğini kaydeden Genç, ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’a teşekkürlerini sundu. 
 
“OBEZİTE AMELİYATLARINDA MERKEZ HALİNE GELDİK”
 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi olarak, obezite cerrahisinde merkez konumuna geldiklerini ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Bölgemizde, obezite cerrahisi noktasında önemli bir konuma geldik. Buna en büyük etken, başarıyla uygulamış olduğumuz obezite ameliyatlarıdır. İki yıldan bu yana, tecrübeli ekibimizle birlikte birçok önemli ameliyata imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz, aşırı kiloları yüzünden hayata küsmüş insanları yeniden hayata bağlamak ve topluma kazandırmaktır” dedi.
 
 
 “ARTIK TAKIM ELBİSE GİYEBİLİYORUM”
Yıllardan bu yana kilo vermek için birçok yöntem denediğini, fakat denemelerinin olumsuz sonuçlandığını ifade eden Mehmet Genç ise ameliyattan sonra hayatının düzene girdiğini söyleyerek, “Uzun zamandan bu yana yaşamış olduğum kilo problemi, zamanla daha büyük sorun haline gelmeye başladı. İki yıl önce kuzenim obezite ameliyatı olmuştu ve inanılmaz değişim yaşamıştı. O’ndaki değişimi görünce ben de ameliyat olmaya karar verdim. Bu konuda çok araştırma yaptım. Doktorum Cavit Göktaş’ın bu konuda çok iyi olduğunu duydum ve tereddüt etmeden ameliyat oldum. İyi ki de ameliyat olmuşum. Önceden yürümekte zorluk yaşardım. Şuan çok rahat nefes alıyor ve yürüyorum. Takım elbiselerimi rahatlıkla giyebiliyorum artık. Bana bu güzel duyguları yaşatan doktorum Cavit Bey’e çok teşekkür ederim” dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet