Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’nin Melekleri Ev Sahibi Avantajını Kullanamadı

HBB Spor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Bellona Agü'yü konuk etti.

HBB’nin Melekleri Ev Sahibi Avantajını KullanamadıWeb
TV

Spor   A+a-

Yeni sezon öncesi Türkiye kadın basketbolunun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak tarihinde bir ilke imza atan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Bellona Agü'yü konuk etti.
 
4 Aralık Pazar günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, HBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Sait Güven ile çok sayıda taraftarın da tribünden takip ettiği karşılaşma, baştan sona büyük çekişmeye sahne oldu.
 
Karşılaşmaya Natalie, Bahar, Snytsina, Gamze ve Paris ilk beşiyle başlayan Hatay’ın Melekleri, ilk molaya 12-15 geride girdi ve karşılaşmanın ilk çeyreğini de 14-22 geride kapattı. İkinci çeyrekte başa baş bir mücadele ortaya koyan Hatay temsilcisi, bulduğu dış atışlara rağmen soyunma odasına 37-43 geride gitti.
 
NEFES KESEN MÜCADELEDE GÜLEN TARAF BELLONA AGÜ OLDU 
 
Üçüncü çeyrekte rakip takımı alan savunmasıyla durdurmayı deneyen mavi- beyazlılar, Gamze Takmaz ve Natalie Hurst'un bulduğu dış atışlarla 10 sayılık farkı eritti ve son çeyreği 50-51'lik skorla geride tamamladı. Son çeyreğe hızlı başlayan Hatay temsilcisi son üç dakikaya girerken durumu 59-59'a getirdi. Maçın son anlarında hücum opsiyonunu arttırarak pota altında bulduğu sayılarla maçtan kopmayan Hatay'ın melekleri maçın normal süresini 64-64'lük skorla berabere tamamladı. Uzatma dakikalarına taraftarının da desteği ile başlayan Hatay temsilcisi son saniyelerde bulduğu fırsatları değerlendiremeyerek nefes kesen maçtan 74-73 mağlup ayrıldı. 
 
ÖZTÜRK: YAZILANLARIN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL
 
Maç sonunda konuşma yapan Bahar Öztürk,"Çok güzel bir oyundu ve seviyemizi bir adım yükselttiğimize inanıyorum. Kayseri temsilcisi son beş sezondur ilk beş sırada yer alıyor,  onlar iyi bir takım. Oynayacağımız her maçta daha iyi olacağız ve Hatay'a galibiyetler yaşatacağız. Geçtiğimiz hafta bazı sitelerde para almadığımız için antrenmana çıkmadığımız söylendi. Yazılanların hiçbiri doğru değil. Biz Hatay'ı çok seviyoruz ve Hatay için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
HURST: BUGÜN HATAY İÇİN SAVAŞTIK VE SAVAŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ
 
Takım oyuncusu Natalia Hurst,"Çok zor pozisyonları sayılara çevirdiler. Ama biz zor bir takım olduğumuzu bugün gösterdik. Takımla ilgili birçok yalan yanlış şey yazılıp çiziliyor. Taraftarlarımızın bu ve bizi destekleyen herkesin bilmesi gereken şey şu ki, eğer öyle bir şey olsaydı bugün burada birbirimize kenetlenmez ve bu kadar destek olmazdık. Bugün Hatay için savaştık ve savaşmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 
 
CHATZİDAKİ: OYUNCULARIMIN ORTAYA KOYDUĞU PERFORMANSTAN MEMNUNUM 
 
Antrenör Katerini Chatzidaki "Bu hafta bizim için garip bir haftaydı. Ama biz son iki gündür bu maça odaklandık. Beyin olarak bu maça hazırlanmak istedik ve bunu yaptık. Bugün rakip takım çok iyiydi. Hakemler, yanlış yerlerde yanlış pozisyonlara düdük çaldılar ve maçın akışını değiştirdiler. Ama buna rağmen oyuncularım ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Bugün oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan oldukça memnunum. Eminim ki daha iyi olacağız" dedi. Takım Antrenörü Ekin Koç'un takımdan gidişine dair açıklamalarda da bulunan Chatzidaki, "Bazen takımlarda böyle deşiklikler olabilir, oyuncular veya koçlar gidebiliyor yerine yenileri gelebiliyor. Bunun iyi veya kötü olacağını önümüzdeki günlerde yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey Hatay için iyi olacak" ifadelerine yer verdi. 
 
Hatay'ın meleklerinde Courtney Paris 30 sayı ve 20 ribaundla maçın en skorer ismi olurken, Kayseri temsilcisinde Jelena Dublevıc 18 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle maçı noktaladı. 
 
 
HBB’nin Melekleri Ev Sahibi Avantajını Kullanamadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş