Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Kaymakamlığında Görev Değişimi !

Yeni Kaymakam Musa Sarı..

Arsuz Kaymakamlığında Görev Değişimi !

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yaklaşık 3 yıldır kurucu kaymakam olarak görev yapan Fatih Baysal, yayınlanan yeni kararname ile Iğdır Vali Yardımcılığına atandı. 
 
Arsuz Kaymakamlığı görevine ise Van Tuşba ilçe Kaymakamı Musa Sarı atandı. Arsuz ilçe kaymakamlığı görevine atanan 1979 doğumlu Musa Sarı, yine Iğdır Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Fatih Baysal gibi genç bir bürokrat.
Arsuz’un yeni bir ilçe olarak sağlam bir temele oturması için önemli çalışmalara imza atan Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, devlet kurumlarının oluşumu ve kadrolarının en iyi şekilde hizmet vermesini sağlayarak gönülleri fethetti.
Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’ın Iğdır Vali Yardımcılığı görevine atanması ilçede üzüntüyle karşılandı. 
 
Kaymakam Musa Sarı Kimdir ?
 
01.06.1979 tarihinde Osmaniye´ nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlkokulu Kadirli Cengiz Topel İlköğretim Okulu´nda, Ortaokul ve Lise öğrenimini Kadirli Anadolu Lisesi´nde tamamlayan Musa SARI, 2001 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.
 
             2002 yılında vatani görevini yerine getirdi. 29 Temmuz 2004´te kaymakamlık mesleğine girerek İçişleri Bakanlığının hazırladığı staj evrelerini çeşitli il ve ilçelerde tamamladı.
 
             İngiltere´nin Exeter Şehrinde yurtdışı stajını tamamladıktan sonra Osmaniye´nin Hasanbeyli İlçesinde Kaymakam Vekilliği yapmış olan Kaymakamımız, 16.03.2007-07.08.2009 tarihleri arasında Adana-Saimbeyli Kaymakamlığı, 25.08.2009-05.09.2011 tarihleri arasında Bitlis-Mutki Kaymakamlığı, 17.09.2011-03.08.2013 tarihleri arasında Tokat-Artova Kaymakamlığı, 12.08.2013- 29.09.2014 tarihleri arasında Şanlıurfa-Ceylanpınar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuş ve 13.10.2014 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.
 
             Orman Mühendisi Emine SARI ile evli olup, bir kız ve bir erkek çocuğu babası olan Kaymakamımız, iyi düzeyde İngilizce bilmekte ve çeşitli spor dallarına da ilgi duymaktadır.
 
 
Iğdir Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Fatih Baysal kimdir ? 
 
Fatih BAYSAL
Kaymakam 
 
1976 Yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine girdi. Bu Fakültenin Maliye bölümünden mezun olduktan sonra 2003 yılında İçişleri Bakanlığınca düzenlenen
 
Kaymakamlık sınavını kazanarak Çorum Valiliğinde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. 
 
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümünde,  Türk-Yunan İlişkilerinde Batı Trakya Müslüman Türkleri adlı tezi  hazırlayarak Yüksek Lisansını üçüncülükle tamamladı. Sırasıyla Salıpazarı, Saraykent ve Boğazkale ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Daha sonra İçişleri Bakanlığınca bir yıl süre ile İngilizce eğitimi için İngiltere’nin Exeter Üniversitesine gönderildi. Döndükten sonra kaymakamlık kursuna katıldı ve kura ile Osmaniye’nin Sumbas ilçesine atandı. Bayburt İli Aydıntepe Kaymakamlığı, ardından Enez Kaymakamlığı görevinde iken 20.07.2013 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilçemize atanan Fatih BAYSAL, evli ve 2 çocuk babası olup, ingilizce bilmektedir.
 
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar