Skip Navigation Links

İskenderun Doğa Okullarından Bir Başarı Daha

Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN , Doğa Okulları İngilizce bölümü tarafından 7 yıldır düzenleniyor.

İskenderun Doğa Okullarından Bir Başarı DahaWeb
TV

Eğitim   A+a-

Doğa Koleji öğrencilerinin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.
 
Türkiye’nin dört bir yanından Doğa Okulları öğrencileri d’MUN Konferanslarına katılıyor. BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tamamen İngilizce konuşarak tartıştıkları bu konferanslar, Pearson tarafından “Pearson Assured” belgesiyle onaylanmıştır. Her yıl farklı konularda düzenlenen , Uluslararası MUN konferanslarında ödül almış komite başkanları ve Doğa Okulları Anadolu Liselerinde öğrenim gören deneyimli d’MUN komite başkan yardımcıları tarafında yönetilen d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi ,
 
Göçmenlik, Irkçılık gibi güncel konular tartışılıyor.
 
Kasım ayında Antalya’da 14.’sü düzenlenen d’MUN Konferansı 13 farklı komiteden oluşup 600’e yakın öğrenci katılmıştır.
 
İskenderun Doğa Okulları olarak bu konferansa katılan öğrencilerimizden Yiğit Cenker Karayılan 600 öğrenci arasından komitesinde BEST DELEGATE AWARD belgesini kazanarak büyük başarı sağlamıştır.Bu başarısından dolayı Doğa Anadolu Lisesi müdürü Çayan Çay 25 Kasımda yapılan törende öğrencimize okul adına plaketini taktim ederek onurlandırdı.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Doğa Okullarından Bir Başarı Daha videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet