Skip Navigation Links

Sektörün 1 Numarası Remax Ada Gayrimenkul…

Bir çok sektör sancılı günler geçirirken, sancılı sektörlerin başında ise gayrimenkul sektörü geliyor.

Sektörün 1 Numarası Remax Ada Gayrimenkul… Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik, siyasal ve toplumsal sorunların tam ortasında bir çok sektör sancılı günler geçirirken, sancılı sektörlerin başında ise gayrimenkul sektörü geliyor.
 
Paranın ne zaman ve nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusu ise ayrı bir uzmanlık dalı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bir çok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de danışmanlık hizmeti almak ise büyük önem taşıyor. 
 
Dünya’da ve Türkiye’de liderliğini yıllardır hiçbir kuruma kaptırmayan Remax Gayrimenkul Danışmanlık,  gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlerin sığınacakları, en doğru danışmanlık hizmetini alarak, en güvendikleri liman olarak karşımıza çıkıyor. 
Özel eğitimlerden geçirilen Remax bünyesinde hizmet veren gayrimenkul danışmanları, ekonomiden hukuk bilgisine kadar onlarca konuda donatılmış bir şekilde yetki belgesini aldıktan sonra hizmet vermeğe başlıyor. 
 
8. Gün Haber Web Tv olarak kendimizi  Remax Akademi’nin önemli bir eğitim çalışmasının içinde buluyoruz. 
Remax Akademi Brooker’ı Ümit Kavani’nin vücut dili ve karakter analizi konulu eğitim çalışması ise kurumun ciddiyetini ve piyasalara verdiği güveni net olarak ortaya koymaya yetiyor. 
 
Remaks Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz, son dönemlerde ticari satışlarla ön plana çıktıklarını ve konuttan çok ticari yatırım yapmak isteyenlerin yoğunlukta olduğunu söylüyor. 
 
Ümit Kavani koordinatörlüğünde bölgede gayrimenkul yatırımcılarına hizmet veren Remax Ada Gayrimenkul Danışmanlarının geçtiği eğitim sürecine dikkat çeken Gizem Akyüz, yatırımcıların her konuda doğru bilgilenmesi ve geleceklerine yatırım yaparken en doğru kararı verdiklerinden emin olmaları gerektiğine vurgu yapıyor. 
 
Remax Ada Gayrimenkul’ün öncelikle bir gayrimenkul danışmanlık akademisi olduğunu hatırlatan Gizem Akyüz, gayrimenkul danışmanlık işini bir meslek olarak yapmak isteyen herkesle çalışarak, onları özel eğitimlerden geçirerek yola çıktıklarını belirterek, değerini hiçbir zaman yitirmeyecek tek yatırım alanı olan gayrimenkulün, yatırımcısına kazandırması, alan-satan ve kiralayanın kendisini mutlu, güven içinde hissettirdiği bir kurum olan Remax Ada Gayrimenkul bünyesinde uzun yıllardır ekibiyle birlikte hizmet vermekten mutlu olduklarını söylüyor. 
 
Remax Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz yaptığı açıklamada şöyle dedi : 
 
Remax ada İskenderun ve hatay’da bir numara kıldıkları için. Remax’da çalışmak bir ayrıcalıktır.
 
 İskenderun’da gayrimenkul sektöründe ilk kurumsal marka Remax Ada Gayrimenkuldür. Gururluyuz. 9 yıldır İskenderun’dayız ilk ve daimi kurum olmaya devam ediyoruz. Zaten ilkiz, daimi olarak seyirlik değil ömürlük bu işi meslek haline getirdik. Yeni gayrimenkul danışmanlarımıza bizimle 7 yıldır 9 yıldır 6 yıldır iş ortağımız olan tüm arkadaşlarla bu amaçları amaç edinerek yola devam ediyoruz. 
Gayrimenkul danışma arkadaşlarımız Remax Ada çatısı altına girdiği an kariyeriniz adlı 5 günlük bir eğitim seminerinden geçiyor. İstanbul’da ya^da Ankara’da eğitimlerini tamamladıktan sonra buraya geldiğinde Brooker’ımız Ümit Kavani önderliğinde ve benimle birlikte birçok eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimleri sayarsam çok vaktinizi alırım. Beden dilinden, kişilik analizinden, gayrimenkul hukukundan, gayrimenkul muhasebesinden, tapu ve kadastro gibi A’dan Z’ye her şeyi öğretiyoruz. Eğitimlerini veriyoruz. Uygulatıyoruz uygulattıktan sonra sahada çalışmaları gerektiğini artık söylüyoruz ve onları kendi haline bırakıyoruz. Tabi takip ve dirsek teması içinde. 
 
Bölgede gayrimenkul sektörü şuan son 3 aydan bahsedeyim size, konuttan çok şuan ticari portföylere ağırlık verdik ve şunu da söyleyebilirim gururla, son 3 ayda ticari satışlarımız ciddi anlamda çok çok oldu. Bunun kutlamalarını coşkusunu ekibimle birlikte yaşıyoruz. Tabi bu bizi motive de etti. Benim ve iş ortaklarımın ciddi anlamda motive etti ve arkadaşlarım artık konuttan daha çok ticaret portföylere ağırlık vermeye başladı. Son zamanlarda sürekli Brooker’ımız Ümit Kavani ile birlikte arkadaşlarımıza ticari satış eğitimi vermeye başladık yani daha çok ağırlaştırdık. Devam ediyoruz çalışmalarımıza satışlarımız bir numara, işlemlerimiz bir numara. Müşteri memnuniyetimiz zaten birinci sırada. Bu yüzden önce Remax Türkiye’ye teşekkür ediyoruz İskenderun’da bu markayı temsil etme olanağını bize sağladıkları için. Sonrasında müşterilerimize müşteri memnuniyetimiz bizim için her zaman ön planda. “
  
 
 
 
 
 
 
 
Sektörün 1 Numarası Remax Ada Gayrimenkul…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet