Skip Navigation Links

O Ses Türkiye'de İskenderun Rüzgarı

O Ses Türkiye yarışmasına İngiltere'den katılan Aslen İskenderun'lu olan Engin Çağlar, Doktor şarkısıyla büyük beğeni kazandı.

O Ses Türkiye'de İskenderun Rüzgarı

Gündem   A+a-

 
O Ses Türkiye yarışmasına İngiltere'den katılan Aslen İskenderun'lu olan  Engin Çağlar, Doktor şarkısıyla büyük beğeni kazandı.
Türkiye'nin sevilen yarışmasında Engin Çağlar, doktor şarkısıyla üç jüriyi döndürmeyi başardı. O Ses Türkiye, yarışması güzel sesleri ortaya çıkarmaya sürdürüyor. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Hakan-Gökhan, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can'ın yaptığı yarışma  yine dolu dolu geçti.  
Cumartesi gecesinin dikkat çekici yarışmacılarından yarışmaya İngiltere'den katılan Engin Çağlar oldu. Doktor şarkısını seslendiren Engin Çağlar, Hadise Murat Boz ve Sibel Can'ı döndürmeyi başardı. 10 yıl önce Türkiye'den İngiltere'ye giderek orada yaşamaya başlayan Engin, İngiliz vatandaşıyla evlendiğini, 3 çocuk sahibi olduğunu açıkladı. Boş zamanlarında müzikle uğraştığını, severek şarkı söylediğini ifade eden Engin, tercihini Sibel Can'dan yana kullandı.
Sesini çok beğenen jüri yeleri şarkıya da eşlik etti. Hadise, Doktor şarkısını mırıldandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet