Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

15 Temmuz Anısına Satranç Turnuvası

Belen Belediyesi’nden 15 Temmuz Anısına Satranç Turnuvası

15 Temmuz Anısına Satranç Turnuvası

Belen   A+a-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hatay Satranç İl Temsilciliği ile Belen Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü Satranç Turnuvası, bugün Belen Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında yapıldı.
Belen ilçe sınırlarında eğitim gören İlk ve Orta öğretim öğrencilerinin katıldığı satranç turnuvasında 100 öğrenci yarıştı. Yarışta veliler de sonucu sabırsızlıkla bekledi.
4 ayrı kategoride tamamlanan turnuvanın Baş Hakemliğini Faik Bekler,  Başhekim Yardımcılığını Eser Kocakaya, Belen Satranç Turnuvası Temsilcisi Övünç Kına Ve İl Hakemi Saadet Ortaç Ortaç'ın gözetiminde gerçekleşti.
Turnuvada 10 yaş ve altı sıralamasında; Elif Su Erbaş Zeynep Güler Aksu, Hasan Ali Uzunçay,  Erdem Çetinkaya, Mustafa Eren Kısa, 12 yaş altı turnuva sıralamasında derece alan isimler; Mehmet Deniz Erbaş, Emir Ceyhun Uslu,  Burak Yüzer,  Çağrı Dingiltepe, Tahsin Tarhan Gökçe,
 13 yaş üstü kategorisinde is;  Bekirhan Kurtoğlu, Fevzi Can Özdemir, Mustafa Aykaç,  Doğukan Barut, Mustafa Özsoy, derece aldı.
8 yaş altı satranç turnuvasında ise;  Efe Yiğit Yurdakul, Ali İmran Erbaş,  Zeynep Sudenur Kara, Muhammed Mustafa Seçen ve Hüseyin Doğan derece aldı. 
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu'nun Hatay İlçe Belediye Başkanları olarak, Gaziantep'de düzenlenen "Şehir Şehir Büyük Türkiye" konulu Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılımından dolayı Belen'de düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılamadı.
Yerine Belen Belediye Başkan Vekili Halil Polat'ın katılımı ile etkinlik gerçekleştirildi. Belen Belediye Başkan Vekili Halil Polat, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sultan Daban ve protokol üyeleri tarafından turnuvada derece alan öğrencilere madalya ve çeşitli armağanlar sunuldu. Ödül töreninin ardından toplu bir fotoğraf çekildi.
Belen Belediye Başkan Vekili Halil Polat, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sultan Daban ve protokol üyeleri tarafından turnuvada derece alan öğrencilere madalya ve çeşitli armağanlar sunuldu. Ödül töreninin ardından toplu bir fotoğraf çekildi. 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş