Skip Navigation Links

Engel Tanımayan Sporcular İlk Maçına Çıkıyor

Takım antrenörü Mehmet Yağbasan ve takım sorumlusu Serkan Çelik ve yaptıkları açıklamada “ Yeni sezona çok iyi hazırlandık

Engel Tanımayan Sporcular İlk Maçına Çıkıyor

Gündem   A+a-

 
2016-2017 Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C grubunda mücadele edecek olan HBB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ilk maçına çıkıyor. Hatay temsilcisi sezonun ilk maçında kendi evinde Düziçi Engelliler takımıyla karşılaşacak.

ZORLU MÜCADELE 19 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ ANTAKYA KAPALI SPOR SALONU’NDA

Engelli vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak ile onların profesyonelce spor yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan HBB Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 19 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağı mücadeleden galibiyet elde ederek yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Takım antrenörü Mehmet Yağbasan ve takım sorumlusu Serkan Çelik ve yaptıkları açıklamada “ Yeni sezona çok iyi hazırlandık. Her geçen sene daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızın destekleriyle her maça galibiyet için çıkıp takımımızı bir üst lige çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet