Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Gözlere Bakan Bir Daha Bakıyor

Suriyeli Hamadi Ahmet'in gözlerinin birinin tamamen mavi, diğerinin ise yarı yarıya mavi ve kahverengi olması görenleri şaşırtıyor.

Bu Gözlere Bakan Bir Daha Bakıyor

Gündem   A+a-

Suriye'deki olaylar nedeniyle ailesiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığınan 12 yaşındaki Suriyeli Hamadi Ahmet'in gözlerinin birinin tamamen mavi, diğerinin ise yarı yarıya mavi ve kahverengi olması görenleri şaşırtıyor.

Dört yıl önce Suriye'nin İdlib kentinden gelerek ilçeye yerleşen 9 kişilik Ahmet ailesinin 12 yaşındaki çocuklarının bir gözü yarı yarıya kahverengi ve mavi, diğer gözüyse tamamen maviden oluşuyor. Reyhanlı'da kendileri için açılan geçici eğitim merkezinde 6. sınıfa giden Ahmet, arkadaşları tarafından da büyük ilgi görüyor.

Ahmet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğuştan gözlerinin bu şekilde olduğunu belirterek, kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.

Okulda ve çevresinde sürekli ilgi gördüğünü aktaran Ahmet, "Herhangi bir hastalığım yok. Benim 6 kardeşim daha var, onların gözleri normal ancak benim bir gözüm kahverengi ve mavi, diğeriyse tamamen mavi. Bu beni çok mutlu ediyor." dedi.

Sınıf arkadaşı Cuma Hseyd de Ahmet'in gözlerinin renginden dolayı çok şaşırdıklarını belirtti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş