Skip Navigation Links

Dr. Salih Yılmaz'dan hayat Kurtaran Seminer

Medica Arsuz Tıp Merkezi Kurucu baştabibi Dr. Salih Yılmaz Antakya Pusula Akademi Temel Lisesi öğrencilerine hayatı önem taşıyan temel ilk yardım

Dr. Salih Yılmaz'dan hayat Kurtaran Seminer

Gündem   A+a-

 Medica Arsuz Tıp Merkezi Kurucu baştabibi Dr. Salih Yılmaz Antakya Pusula Akademi Temel Lisesi öğrencilerine hayatı önem taşıyan temel ilk yardım eğitimini hem eğitici hem de bilgilendirici keyifli bir sohbet eşliğinde verdi.
 
 Dr. Salih Yılmaz öğrencilere acil bir durumda ne yapmaları ve ne yapmamaları gerektiğiyle alakalı temel ilk yardım eğitimi verdi. Öğrencilerin büyük ilgisini çeken ilk yardım seminerine birbirinden ilginç sorularda katkı verdi. Konuşmasının başında ilk yardımın önemini anlatan Dr. Salih Yılmaz şunları söyledi;
 
“ İlk yardımın bir hastalık veya kaza durumunda hastanın veya yaralının sağlık durumunu daha kötüye gitmesini engellemek ve yaşam kalitesini üst seviyede tutmak için yapılan ilaçsız ve hayati önem taşıyan girişimlerdir. Bu girişimlerin farkında bilinçli bireyler yetiştirmek adına çaba gösteriyoruz.” dedi.
 
Antakya Pusula Akademi Temel Lisesi kurucusu Sevar Şahutoğlu Medica Arsuz Tıp Merkezi Kurucu Baştabibi Dr. Salih Yılmaz’a teşekkür ederim plaketi verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet