Skip Navigation Links

Hem Eğitime, Hem Doğaya Yatırım

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gözcüler İlkokulu ve Ortaokulu'nun çevresini fidan dikerek yeşillendirdi

Hem Eğitime, Hem Doğaya YatırımWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yüzlerce çocuğun eğitim gördüğü Gözcüler İlkokulu ve Ortaokulu'nun çevresini yeşillendirmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği ağaç dikim törenine katıldı. Törende hem fidan diken, hem de toprakla buluşturduğu fidanları kendi eliyle sulayan Başkan Culha, gelecek nesillere rahat nefes alabilecekleri bir alan yaratan törenin ardından, ekibiyle birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen ve ikinci yarıyılda eğitim - öğretime açılması beklenen Gözcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kaldırım ve yol düzenlemelerini yapmak için de incelemelerde bulundu. 
 
Hem Eğitime, Hem Doğaya Yatırım
 
Daha önce okula giriş - çıkışlarda zorlanan engelli öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için okul ile yol bağlantısını sağlamak amacıyla engelli rampası yapılan Gözcüler İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki alanda bu kez fidan diken Başkan Culha, öğrencilerin ağaçları koruması, yeşil bir çevrede büyümeleri ve gelecek nesile yeşil bir çevre bilincinin aşılanması açısından ağaç dikmenin önemine dikkat çekti. 
Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Temizlik İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu'nun da eşlik ettiği inceleme gezilerinde Başkan Culha, yufka ekmek açan kadınları da ziyaret etti. Sıcak yufka ekmek ikram eden kadınlara kolay gelsin diyerek gezisine devam eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, daha sonra Gözcüler Mahallesi'nde trafiği rahatlatacak olan yeni yol açma çalışmalarını inceleyerek, yeni yolların biran önce bitirilmesi talimatı verdi. 
 
 
 
Hem Eğitime, Hem Doğaya Yatırım videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet