Skip Navigation Links

Sultan Daban Satranç Federasyonu Yönetiminde

Sultan Daban, Satranç Federasyonun geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan genel kurulda 15 kişilik yönetim kuruluna girme başarısını gösterdi.

Sultan Daban Satranç Federasyonu Yönetiminde

Spor   A+a-

Yaptığı başarılı çalışmalarla Hatay’da satrancı üst seviyelere getiren, Hatay’ın her köşesine satrancı götüren ve sevdiren, lisanslı sporcu sayısı bakımından Hatay’ı hep Türkiye’de birinci sırada taşıyan Satranç İl Temsilcisi Sultan Daban, Satranç Federasyonun geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan genel kurulda 15 kişilik yönetim kuruluna girme başarısını gösterdi.
Daban konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sekiz yıldır İl Temsilciliği görevini yürütüyorum. Ekip olarak bu süre zarfında birçok başarılı işlere imza attık. Yılmadan usanmadan ekibimle birlikte Satrancı Hatay’da bir numara yapmaya çalıştık. 1991 yılında kurulan Satranç Federasyonuna Hatay’dan ilk kez bir yönetici girmiş oldu. Bu bizim daha çok çalışmamızı, daha başarılı olmamız yolunda atılan ilk adım olacak. Bundan böyle daha çok çalışarak satrancı sadece Hatay’da değil Türkiye’de daha yükseklere nasıl taşırızın mücadelesini yapacağız.
Yönetim kuruluna girmesinde kendisine yardımcı olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e, HBB Başkan Vekili Serdar Güven’e, HBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Koyuncu’ya, tüm satranç kulüp yöneticilerine, basına, hakemlerimize ve tüm satranç ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet