Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Çocuk Güler,Tüm Dünya Değişir

Şehir Tiyatrosu minikleri mutlu etmeye devam ediyor.

Bir Çocuk Güler,Tüm Dünya Değişir

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve sosyal aktivite kazanmalarını sağlamak amacıyla yeni sezon etkinlikleri çerçevesinde “Küçük Karabalık” adlı çocuk oyununu İskenderunlularla buluşturdu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve üstün performanslarıyla 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kuran HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları tarafından hazırlanan oyun 5 Kasım Cumartesi günü İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda minik tiyatro severlerle buluştu. 
“BİR ÇOCUK GÜLER, TÜM DÜNYA DEĞİŞİR” PAROLASIYLA HAREKET EDİLİYOR
Oyun öncesi animasyonla eğlenceye başlayan İskenderunlu minik tiyatro severler, HBB Şehir Tiyatro ekibinin hazırladığı “Küçük Karabalık” adlı oyunu adeta büyülenmiş bir şekilde izledi. İskenderun’da düzenlenen 12.00 ve 14.00 olmak üzere 2 seansı da tıka basa dolduran veliler ve çocuklar keyifli vakit geçirdi.  “Bir Çocuk Güler, Tüm Dünya Değişir” parolasıyla hareket eden tiyatro ekibi, Hatay'ın her noktasında küçük büyük herkesi tiyatroyla buluşturmayı amaçlıyor.
“ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI” İSKENDERUNDA SAHNE ALDI
HBB Şehir Tiyatrosu 5 Kasım Cumartesi günü İskenderun Belediye Kültür Sarayı'nda “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı 2 perde komedi oyununu da sahneledi. Oyunu izlemeye gelen İskenderunlu hemşerilerimizin bol kahkaha atıp keyiflerince eğlendiği gösteride, şehir tiyatrosu sanatçıları ayakta alkışlandı. Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı Şehir Tiyatrosu Hatay'ın her köşesinde sahne alarak insanları eğlendirmeye devam edecek.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar