Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP, İskenderun’da STK Ziyaretlerini Başlattı

MHP İskenderun ilçe yönetimi ve meclis üyelerinden oluşan heyet,Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine İskenderun Mimarlar Odası ile başladı.

MHP, İskenderun’da STK Ziyaretlerini Başlattı

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun ilçe yönetimi ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine İskenderun Mimarlar Odası (MMO) ile başladı.
 
Dün saat 11.30‘da Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’nin Yenişehir Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşen ziyaret, MHP’li gurubun ev sahibi oda yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılanmasıyla başladı. 
 
Yaklaşık bir saat süren toplantının açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği adına Başkan Koray Tanın, “Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Çünkü İskenderun’a hizmet ve kentin menfaatlerine öncelik veren ortak paydamız var. Bu çerçevede tüm siyasi partilerimizle bir araya gelmek, ilişkileri kurumsal bazda sıcak tutmak kent için olumlu adımlar atılmasına ışık tutar. Bu vesile ile MHP ilçe yönetimi ve meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ederim.  Bizim kapımızı bir kere çalana biz on kere elimizi uzatırız. Ancak bizim meclis üyeleri arkadaşlardan ricamız, ilgili konularda danışma ihtiyacı duydukları zaman kişisel olarak değil oda olarak kurumumuzu muhatap almalarıdır. Bu şekilde karşılıklı birbirimize daha çok yararlı oluruz ve fikirlerimizi paylaşabiliriz.” Diye konuştu.
 
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise MMO yönetiminin bu isteğini dikkate alacaklarını belirterek, bundan sonra da ilişkilerin geliştirilmesi için çaba göstereceklerini belirtti. 
 
MHP Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Dt. Emir Selim Yazar da yaptığı konuşmada, “MHP olarak meclis çatısı altında, hukusal platformlarda ve Ankara nezdinde kent menfaati adına çalışmalar yapıyoruz. Ancak  STK ziyaretleri eksiğimizi tamamlamak istedik. Ziyaret serisine Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’nden başladık. Bundan sonra diğer odalarımıza konuk olmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi doğru işlere destek veren bir anlayışla birlikte; halkın beklentisine ters düşen,  eksik veya yanlış yapılan hizmetleri de kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyoruz. Ancak bu görevimizi yerine getiriken İbrahim Yavuz arkadaşımızın da belirttiği gibi arkamızda baktığımızda hiç kimsenin olmadığını görmek istemiyoruz. Halkımıza ve kente hizmet anlayışı önceliğimiz olup, herkese kapılarını açan şeffaf bir yaklaşımdayız. Güçbirliğini geliştirdikçe tüm sıkıntı ve beklentilerin yerine geleceğine inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.
 
Karşılıklı sohbet bölümünden sonra iyi dileklerle ziyaret sona erdi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş