Skip Navigation Links

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Samandağ Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis toplantısını Belediye Başkan Vekili Süleyman Ray Başkanlığında gerçekleştirdi.

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis toplantısını Belediye Başkan Vekili Süleyman Ray Başkanlığında gerçekleştirdi. Olağan Meclis toplantısı 4 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Belediye hizmet binası Meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Başkan Vekili Süleyman Ray Başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısı gündem maddeler görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısı Aralık ayı olağan meclis toplantısının ise 2 Aralık 2016 Cuma günü saat 10.00’da Belediye hizmet binası Meclis toplantı salonunda yapılmasına karar verildi.
 
Samandağ Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında Görüşülen ve karara bağlanan Gündem Maddeler şöyle:
 
  1. Bir önceki meclis tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

  2. 07.10.2016 tarih ve 118 sayılı meclis kararıyla Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen  2017 yılı Gelir Tarifesi görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

  3. Belediyenin üyesi bulunduğu Çukurova Belediyeler Birliği üyeliğinden ayrılması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
     
  4. 01.07.2016 tarih ve 98 sayılı meclis kararıyla üyesi olduğu İç Anadolu Belediyeler Birliğine 3 asil ve 3 yedek üyenin seçimi Meclisçe yapılan seçim sonucunda 3 asil üyeliğine Sabit Yorgun, Levent Fırıncıoğulları, Şehiye Fırıncıoğulları oybirliği ile seçildi. 3 yedek üyeliğine ise Fatma Terzi, Fidan Seyyah ve Behçet Bolat oy birliği ile seçildi.
5.      07.10.2016 tarih ve 122 sayılı meclis kararıyla komisyona havale edilen imar plan tadilatı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

6.      Belediye Meclisinin Aralık ayında yapacağı toplantının gün ve saatinin 02 Aralık 2016 Cuma Günü Saat 10.00’da Belediye Hizmet Binası Meclis toplantı salonunda yapılmasına oy birliği ile kabul edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet