Skip Navigation Links

Fidan dikimi öğrencilerle gerçekleşti

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği, Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu ve İskenderun Belediyesi'nin katkılarıyla Mustafa Kemal Mahallesi'ne 34 a

Kültür Sanat   A+a-


 

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği, Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu ve İskenderun Belediyesi’nin katkılarıyla Mustafa Kemal Mahallesi’ne 34 adet “İsrail Kavçuğu Fidanı” dikildi. Dikim törenine İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Mimarlar Odası iskenderun Temsilciliği yetkilileri, Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri ile İskenderun Belediyesi’nden bazı yetkililer katıldılar.

Fidanların dikimi sırasında İskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri fidanların dikimi için gerekli kazı ve fidanların dikimi sonrası fidan kökünü toprakla kapatma işine yardımcı oldular. Her fidanın iki öğrenci ile eşleştirilmesi neticesi M. Kemal Mahallesi’ndeki bir cadde renkli görüntülere sahne oldu. Bazı fidanların 2-3 metrelik olması dikkati çekerken, İsrail Kavuçuklarının yeşili bol ve dayanıklı bir ağaç türü olduğu ifade edildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet