Skip Navigation Links

Türkiye Tarihine Derinlemesine Analiz..

Banu Avar Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Hataylılarla buluştu.

Türkiye Tarihine Derinlemesine Analiz..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), birbirinden kıymetli konukları Hatay halkıyla buluşturarak, şehrin sosyal ve kültürel yönünü güçlendirmeyi sürdürüyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Eğitim-İş Sendikası ile birlikte düzenlediği söyleşide, 29 Ekim Cumartesi günü gazeteci ve yazar kimliğiyle adından söz ettiren önemli bir isim olan Banu Avar’ı Hataylılarla buluşturdu.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi etkinliğine çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
 
Söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim-İş Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Himmet Suat Sadış, Cumhuriyet’in kazanımlarının önemine değinerek, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
 
Himmet Suat Sadış’ın coşkulu konuşmasının ardından söyleşisine başlayan Banu Avar, ülkenin yakın tarihine ilişkin dönüm noktalarını masaya yatırdı.
 
Türkiye tarihinin derinlemesine analizi niteliğindeki söyleşi sonrasında gazeteci Banu Avar, vatandaşlarla anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
Söyleşinin sonunda Banu Avar, demokrasi ve eğitime verdiği katkılardan dolayı Doç. Dr. Nazan Savaş’a plaket hediye etti. Plaketi Doç. Dr. Nazan Savaş adına HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık aldı. 
 
 
Türkiye Tarihine Derinlemesine Analiz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet