Skip Navigation Links

Zor Süreci Kenetlenerek Birlikte Atlatacağız ..

ATSİAD ve ARİAD Başkan ve yönetim kurullarının bir araya geldiği ziyaretten çıkan anlamlı mesaj:

Zor Süreci Kenetlenerek Birlikte Atlatacağız .. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Geçtiğimiz günlerde yaptığı kongreyle güçlü ve güven veren bir yönetimle yola devam eden Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), Züher Bulgurcu başkanlığındaki yönetim kuruluyla tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.
Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulunun ziyaret ettiği ATSİAD’ta bölge ve ülke ekonomisinin içinde bulunduğu çıkmaz damgasını vurdu.
Türkiye’yi de derinden etkiyen Ortadoğu’daki savaşın bitmesi halinde ekonomik sorunların çözüme kavuşacağı, yerli esnafların korunması ve sahip çıkılması vurgusunun ön plana çıktığı ATSİAD ve ARİAD buluşmasında, bölge ekonomisini canlandırmaya yönelik bir çok projede gündeme geldi. 
ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu yaptığı açıklamada, Türkiye’de birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olunan dönemde, işadamları olarak her zamankinden fazla kenetlenmeye ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Bölgede ve sınırların dışında yaşanan olayların ülke ekonomisini olumsuz etkilediği ortadadır. Bu savaşın bitmesi halinde huzuru ve ekonomik refahı bulabiliriz.”
ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun da yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında Türkiye’de yaşanan her alanda belli sorunlar yaşandığını ve bu sıkıntıların giderilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekerek, işdünyasına yeni teşvik ve imkanların hükümet tarafından sunulması gerektiğine vurgu yaptı.
Karşılıklı hoş sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gelişen ziyarette Hatay ekonomisinin içinde bulunduğu sıkıntıların giderilmesi için bir takım girişim ve çalışmaların yapılması konularında fikir birliğine varıldı.  
 
 
Zor Süreci Kenetlenerek Birlikte Atlatacağız ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet