Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hüseyin Zaroğlu-Gizem Akyüz’e Muhteşem Nişan..

İşadamı Hüseyin Zaroğlu, Remax Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz’le nişanlandı.

Hüseyin Zaroğlu-Gizem Akyüz’e Muhteşem Nişan.. Web
TV

Magazin   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sıra dışı kız isteme merasimiyle adını duyuran ve haberleri ulusal basında da ilgi odağı olan İşadamı Hüseyin Zaroğlu, Remax Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz’le nişanlandı.
İskenderun Yelken Kulübü’nde gerçekleşen nişan töreni, kız isteme merasiminin gösterişinin tam aksıne kalabalık ama sade geçti.
Bu kez nişan töreninde herhangi bir aksiyon ve sürpriz yapmayan damat İşadamı Hüseyin Zaroğlu, güzel gelin Gizem Akyüz’le birlikte geldiği Yelken Kulübü’nde 14 davulla karşılandı.
Bir Reyhanlı geleneği olan davullu karşılama ve düğünler, Gizem Akyüz-Hüseyin Zaroğlu nişanında da tüm ihtişamıyla kendini gösterdi.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı nişan töreninde halay başı olan damat Hüseyin Zaroğlu, sergilediği oyunla da herkesi kendine hayran bıraktı. 
Tüm masaları gezerek herkese katılımlarından dolayı teşekkür eden Gizem Akyüz-Hüseyin Zaroğlu çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. 
Gizem Akyüz-Hüseyin Zaroğlu çiftinin nişan yüzüklerini damatın amcası Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ve gelinin patronu Remax Ada Gayrimenkul Sahibi Ümit Kavanı taktı. 
Nişan yüzüklerinin takılması öncesi davetlilere hitap eden Necmettin Zaroğlu, Lütfi Kaşıkçı ve Ümit Kavani, Gizem Akyüz-Hüseyin Zaroğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dilediler.  
 
 
 
 
Hüseyin Zaroğlu-Gizem Akyüz’e Muhteşem Nişan..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar