Skip Navigation Links

Samandağ’lı Minikler “Küçük Kara Balık”ı Çok Sevdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Samandağ’lı Minikler “Küçük Kara Balık”ı Çok SevdiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu’nun eşsiz çabalarıyla hazırlanan ‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyunu, 22 Ekim Cumartesi günü Samandağ Kültür Merkezi'nde Samandağlı minik tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.  
 
MİNİKLERE KÜÇÜK KARA BALIK İLE HEM EĞLENDİ HEM DE ÖĞRENDİ 
 
Derlemesini ve yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Atilla Yaprak’ın üstlendiği ‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyununda, annesiyle ufak bir derede yaşayan küçük kara balığın büyük denizlere ulaşma mücadelesi ve bu yolda başından geçen maceralar anlatıldı. 
Yaşanan zorlukların üstesinden gelmenin cesaret ve inançla mümkün olabileceğini bir kez daha sahnedeki muhteşem performansları ile gösteren HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, minikleri hem eğitici hem de öğretici oyunla buluşturmanın haklı gururunu yaşadı.
 
VELİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ'A VE HBB ŞEHİR TİYATROSU EKİBİNE TEŞEKKÜR
 
‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyununu çocuklarıyla birlikte izlemeye gelen veliler, birbirinden nitelikli kültürel faaliyetleri geleceğimizin teminatı olan çocuklarla buluşturarak onlara tiyatro sevgisi aşılayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı sanatçılarına teşekkür etti. 
 
KAYMAKAM'DAN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR 
 
Oyunu çocuklarıyla birlikte izlemeye gelen Samandağ ilçe kaymakamı Dr. Cahit Çelik, birbirinden nitelikli oyunları Samandağlılarla buluşturan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı sanatçılarına teşekkür etti.  
 
Samandağ’lı Minikler “Küçük Kara Balık”ı Çok Sevdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet