Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Kupa Şöleni ile Coştu

HBB Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye kadın basketbolunun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanması münasebetiyle kutlama düzenlend

Hatay Kupa Şöleni ile CoştuWeb
TV

Magazin   A+a-

HBB, düzenlediği ‘Cumhurbaşkanlığı Kupa Şöleni’ ile gençlerin sevgilisi ‘Kolpa’ grubunu Hatay halkıyla buluşturarak kupa sevincini taçlandırdı.
 
HATAY KUPA COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI
 
22 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda son zamanların popüler gruplarından “Kolpa” ile kupa sevinci yaşayan Hatay halkı, şarkılara hep bir ağızdan coşkuyla eşlik etti.
 
Hataylılar, Ankara Spor Salonu’nda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin lideri Fenerbahçe’yi 60-55’lik skorla yenerek tarihinde bir ilke imza atan Hatay’ın meleklerinin başarısını gururla kutladı. 
 
HATAY HALKINDAN MELEKLERE BÜYÜK İLGİ 
 
HBB Mehter Takımı’nın gösterisiyle başlayan şölen Kolpa grubunun şarkılarıyla devam etti. Mavi-Beyaz tezahüratlarıyla sahneye davet edilen HBB Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri, halkın yoğun ilgisiyle sahnedeki yerini aldı. 
 
HALKIN İNANCI VE DESTEĞİ HATAY’A KUPA GETİRDİ
 
Havai fişek gösterisiyle doruğa ulaşan kupa coşkusuna, alkışlar eşliğinde sahneye davet edilen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ortak oldu. Şölen alanında hemşehrilerine seslenen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kupanın Hatay halkının inancı ve desteği ile kazanıldığını vurguladı.
 
Konuşmasının devamında bu sene Hatay'da Avrupa'nın başarılı takımlarını da ağırlayacaklarını belirten Başkan Savaş, her zaman olduğu gibi bu maçlarda da taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.
 
KUPA SEVİNCİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ
 
“Şampiyon Hatay” tezahüratları eşliğinde konuşmasını tamamlayan Başkan Savaş, Natalie Hurst’un formasını ve takım atkısını Kolpa grubunun solistine armağan ederek ve kupayla fotoğraf çektirerek bu coşku dolu geceyi ölümsüz kıldı.
 
 
 
 
 
Hatay Kupa Şöleni ile Coştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar