Skip Navigation Links

Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılanıyor

Okullarda başlatılan 'Geri Dönüşüm, Çocuklarımızın Geleceğidir' projesi ile öğrencilere çevre bilincini aşılamaya yönelik eğitimler veriliyor.

Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılanıyor

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesince okullarda başlatılan "Geri Dönüşüm, Çocuklarımızın Geleceğidir" projesi ile öğrencilere çevre bilincini aşılamaya yönelik eğitimler veriliyor.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle çevre projelerine öncülük yapıyor. Başkan Nehir ,” Bu konuda geleceğimiz olan çocuklarımızı daha da bilinçlendirerek eğitmeliyiz. Samandağ  Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün  başlatmış olduğu "Geri Dönüşüm Çocuklarımızın Geleceğidir" projesi başarılı bir şekilde yürütülüyor  ve çevre adına önemli işlere imza atılıyor." ifadelerine yer vererek, çevre bilincinin önemine değindi.
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim yılındaki "Geri Dönüşüm, Çocuklarımızın geleceğidir" projesi kapsamındaki eğitimlerini Atatürk ortaokulu (1368 öğrenciye),Namık Kemal İlkokulu’nda (189 öğrenciye) başlattı. Öğrencilere yönelik yapılan sunumda kağıt, karton, cam, metal, plastik gibi ambalaj atığı, bitkisel atık yağlar ve atık piller, elektronik atıklarla ilgili bilinçlendirme eğitimi verildi. Ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, iç mekan kutularının önemi, atık lastiklerin çevreye verdiği zararlar işlendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet