Skip Navigation Links

Payas'a 900 Konutluk TOKİ

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde muharrem ayı nedeniyle yaşlı vatandaşlara düzenlediği

Payas'a 900 Konutluk TOKİWeb
TV

Gündem   A+a-

 Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde muharrem ayı nedeniyle yaşlı vatandaşlara düzenlediği aşure ikramında açıklamada bulundu.
 
Altan, burada yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana vatandaşa hizmet etmek için çeşitli projeler ürettiklerini söyledi.
 
Bu konuda da ekibine teşekkür ettiğini ifade eden Altan, TOKİ projesiyle ilgili şunları kaydetti:
 
"Önümüzdeki Ekim ayının sonu itibariyle Allah izin verirse Çağlalık mevkiinde yapılacak 900'ün üzerinde konutun bu ayın sonunda ihalesi gerçekleştirilecek. Daha sonra kazma, kürek vurulup o inşaatlar başlandığında da önce Payas'ta ikamet eden ihtiyacı olan insanların müracatlarını tekrar almak suretiyle yolumuza devam edeceğiz. Çünkü daha önce 10 bin talep vardı. O yüzden tekrar müracatları alacağız ki dün talep edenler bugün yine aynı şekilde talep ediyorlar mı? Talep ediyorlarsa da talep eden vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak gibi bir sorumluluk içerisindeyiz."
 
Siyasetçilerin seçilirken 'Biz bu milletin hizmetkarıyız' dediklerini aktaran Altan, hizmetkar olmanın sadece mikrofonda konuşmakla olmadığını da belirtti.
 
Payas'a 900 Konutluk TOKİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet