Skip Navigation Links

Payasspor İçin Kenetlenmeliyiz...

Başkan Gökhan Akel ile Sportif Direktör Derman Gözükara toplantıda gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Payasspor İçin Kenetlenmeliyiz...

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor'da grubun güçlü ekiplerinden Sakarya Spor'u 1-0 yenmelerinin yankıları devam ederken, Kulüp Başkanı Gökhan Akel ile Sportif Direktör Derman Gözükara ile bir araya gelerek, toplantıda gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
Sakarya Spor karşısında alınan galibiyetin ardından hafta sonunda deplasmanda yapılacak olan Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdüren Payas Spor'da tüm futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatleri çekerken, Kulüp Başkanı Gökhan Akel ile Sportif Direktör Derman Gözükara, bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular.
 
Kulüp Başkanı Gökhan Akel, "Kısıtlı bir bütçemiz olmasına rağmen, kurduğumuz kadro ile futbolcularımız ellerinden gelen gayreti göstermektedir. Teknik heyetimiz ve tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Payas Spor, tüm bölgemizin takımıdır. Yapacağınız destekle Payas Spor daha da iyi yerlere gelecektir. Bizleri tüm karşılaşmalarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet