Skip Navigation Links

Yayla Derneği Başkanlarından Savaş'a Ziyaret

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu amaç doğrultusunda hizmet istişarelerinin de süreceğini belirtti.

Yayla Derneği Başkanlarından Savaş'a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileriyle her fırsatta bir araya gelerek medeniyetler şehri Hatay’ı kaliteli hizmetlerle donatmak için istişarelerini sürdürüyor.
 
Dörtyol ve Erzin ilçelerinde faaliyet gösteren yayla derneği temsilcileri 11 Ekim Salı günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ’A NİTELİKLİ HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
Gerçekleşen ziyarette, Topraktaş, Üçkoz ve Karıncalı yayla derneği başkanları, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a şehrin umut vadeden geleceği için yaptığı yatırımlar ve şehrin her köşesine ulaştırdığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, başarı devamlılığı diledi. Temiz havası ve yemyeşil doğasıyla Hatay’ın en güzel değerlerinden biri olma özelliğine sahip yaylalar ile ilgili talep ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
 
HİZMET İSTİŞARELERİ SÜRÜYOR
 
Hatay’ın güzelliklerine sahip çıkmak isteyen her vatandaşla fikir alışverişi içerisinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu amaç doğrultusunda hizmet istişarelerinin de süreceğini belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet