Skip Navigation Links

Erzin Belediyespor’u İpten Aldılar

Umut Koray Öz ile Fatih Uyar attıkları gollerle, rakibi Altay'ı hayal kırıklığına uğratırken, Erzin Belediye Spor'a hayat verdiler...

Erzin Belediyespor’u İpten Aldılar

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor'da son dakikalarda gelen goller damgasını vurdu. 
Güle oynaya Erzin ilçesine gelen ve grupta lider durumda olan Altay'ı hayal kırıklığına uğratan Erzin Belediye Spor'un dinamoları Umut Koray Öz ile Fatih Uyar, son dakikalarda attıkları gollerle rakibinin tüm hayallerini alt üst ettiler.
 
Murad Ergörün, "BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA GALİBİYET ALDIK"
 
Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla camiasını şoke eden Erzin Belediye Spor'da, Lider Altay karşısında alınan 2-1 lik galibiyet yörede büyük sevinç yarattı.
 
Alınan 2-1 lik Altay galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Erzin belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, "Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar camiamızda büyük üzüntü yaratmıştı. Hafta içerisinde çok iyi hazırlandığımız Lider Altay karşısında aldığımız bu galibiyetle bir nebze olsun bizleri rahatlatmıştır. Rakibimize oranla ilk yarıda üstün oynamamıza rağmen gol yollarında başarılı olamadık. İkinci yarıda da erken gelen golün ardından toparlanarak son dakikalarda iki gol atarak sahadan hakkımız olan galibiyetin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu galibiyette emeği geçen başta teknik heyetimiz olmak üzere, futbolcularımızı tebrik ederken, son saniyeye kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet