Skip Navigation Links

10 Milletvekili'nin Yapamadığını Yaptı!

Dörtyol'da yaşanan elektrik sorunu dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda TEDAŞ önüne siyah çelenk bırakılmıştı.

10 Milletvekili'nin Yapamadığını Yaptı!

Gündem   A+a-

 
Muhtar İstedi Helikopter Geldi!
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Özerli Mahalle Muhtarı Muhlis ARSLAN, ezber bozmaya devam ediyor.Dörtyol'da yaşanan elektrik sorunu dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda TEDAŞ önüne siyah çelenk koyarak eylem yapan Muhtar Arslan bu kez de Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Muhtarlar toplantısına iştirakinde elektrik sorununu direkt olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.
ELEKTRİK SORUNU CUMHURBAŞKANINA İLETİLDİ
Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın danışmanıyla görüşen Özerli Mahalle Muhtarı Muhlis Arslan hem yazılı dilekçe hem de sözlü olarak Dörtyol'da yaşanan elektrik sıkıntısını dile getirdi.
Görüşmeler olumlu sonuç vermiş olsa gerek ki TEDAŞ ekiplerinin keşif helikopterleri bölgedeki enerji hatları üzerinde keşif uçuşu yaparak çalışmalara başladıklarını kaydettiler.
Muhtar Muhlis Arsan ise, Elektrik konusunda 7'den 77'ye vatandaşlarımız mağdurdur. 
Biz bu konuyu her platformda dile getirdik. Son olarak TEDAŞ önüne siyah çelenk koyarak tepkimizi eyleme dönüştürdük. Bu süreçte de zaman zaman tenkit de aldık. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine Muhtarlar toplantısına katıldık.
CUMHURBAŞKANIMIZ TALİMAT VERDİ
Orada hem Milli Mücadelenin 19 Aralık 1918'de Dörtyol'da atıldığını ifade edip bu konuyla alakalı bir hediye takdim ettik hem de bir Dörtyollu olarak artık gına gelen elektrik sorunu için yardım talep ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan'da Bakan Albayrak'ı arayarak "ya bu sorunu çözün ya da anlaşmayı fesh edin" talimatı verdi.
Daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığına giderek yazılı müracaatımızı yaparak Bakan beyin danışmanının sıcak karşılaması ile konuyu sözlü olarak tekrar anlattık.
2017 BEKLENMEYECEK
Bugün ise 2017'de yapılacağı ifade edilen yatırımlar ile ilgili olarak TEDAŞ bölge müdürlüğünden helikopterle bir ekip gelerek keşife başladılar ve gerekli acil ihtiyaçların 2017 beklenmeksizin derhal giderileceğini ifade ettiler.
Bu gelişmeler sevindirici. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet