Skip Navigation Links

“Kadın Bir Şiir” İzleyenlerden Tam Not Aldı

'Kadın Bir Şiir' adlı tiyatral gösteri izleyenlerden tam not aldı.

“Kadın Bir Şiir” İzleyenlerden Tam Not AldıWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sosyal belediyecilik çerçevesinde sanata ve sanatçıya verdiği destek ve bu anlamda yaptığı hizmetlerle Hatay’ı kültür kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hatay Kültür Sanat Topluluğu tarafından sahneye koyulan ‘ Kadın Bir Şiir’ adlı tiyatral şiir konseri, 27 Eylül Salı günü Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda tiyatro severlerle buluştu.
 
Tiyatral konsere, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Akdeniz Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve çok sayıda Samandağlı katılım gösterdi.
 
TİYATRAL ŞİİR KONSERİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI
 
Genel koordinatörlüğünü HATSU Personel Müdürü Metin Savaş’ın yaptığı, yönetmenliğini İsmail Akgöl’ün üstlendiği tiyatral gösteride okunan şiirlerle katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı. Konser sırasında sahneye çıkarak izleyenleri duygu yüklü bir şiirle buluşturan HATSU Özel Kalem Müdürü ve İnsan Kaynakları Eğitim Şube Müdürü Metin Savaş, tiyatro severlerden tam not aldı. 
Samandağlılar tarafından büyük beğeni ile izlenilen tek perdelik şiir konserinin sonunda, oyuncular ayakta alkışlandı.
 
AKGÖL’DEN SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDA OLAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve şahsı adına Hatay Kültür Sanat Topluluğu’na teşekkürlerini sunan Çaparali, tiyatral gösterinin yönetmeni Akgöl’e çiçek takdim etti. Ardından Akgöl, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan,  desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Savaş’a Hatay Kültür Sanat Topluluğu adına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
“Kadın Bir Şiir” İzleyenlerden Tam Not Aldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet