Skip Navigation Links

Yağmursuyu Hatları Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde kanal temizliklerine ara vermeden devam ediyor.

Yağmursuyu Hatları Temizleniyor

Gündem   A+a-

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Dörtyol ilçesinde yağmur suyu hatlarının temizlenmesi için çalışmalar gerçekleştirdi. 
 
Hatay’ın en çok yağış alan ilçelerinden biri olan Dörtyol ilçesinde, Kuzuculu Mahallesi üzerindeki su kanalında biriken katı çöp atıklarının oluşturduğu çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması adına çalışmalar yapıldı.  Kış ayalarında yaşanabilecek yoğun yağışların ilçeyi olumsuz etkilemesinin önüne geçilmek amacıyla önlemler alındı. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yağmur sularının taşıdığı mil, ağaç dalı, çalı çırpı, moloz gibi malzemelerin yol açtığı tıkanıklıkların giderilmesi adına kanal kontrolleri yaptı. 
 
DÖRTYOL’DA 14.5 KM KANAL TEMİZLİĞİ VE ONARIMI GERÇEKLEŞTİ
 
Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Tarımsal Şube Müdürlüğünce sulama kanallarının sürekli işler halde kalmasını sağlamak amacıyla önlemler alındı. Çalışmalar kapsamında üreticinin mağduriyetini önlemek adına Dörtyol Kuzuculu Mahallesi’nde yapılan 14.5 km uzunluğundaki tarımsal sulama kanallarında temizlik ve gerekli  noktalarda onarım çalışmaları yapıldığı bildirildi. HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar devam edecek. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet