Skip Navigation Links

Hatay Sağlık Sen Başkanı’ndan Derin İddialar..

Hatay Sağlık Sen Başkanı Feleytun Fatih Gönç, sosyal medyadaki Facebook hesabından bir çok iddianın olduğu bir yazı paylaştı..

Hatay Sağlık Sen Başkanı’ndan Derin İddialar..

Gündem   A+a-

İddialar arasında görevde olan kişilerin özel kurum ve kuruluşlara ortaklıklarından tutun da bir çok iddia yer alıyor..
Hatay Sağlık Sen Başkanı Feleytun Fatih Gönç’ün iddiaları ses getireceğe benziyor. 
 
Bu İddialar Çok Konuşulur.. 
 
Hatay Sağlık-Sen Başkan'ı Feleytun Fatih GÖNÇ'ün iddiaları gündeme düştü, yer yerinden oynadı. Yetkilileri harekete geçirmesi beklenen iddiaların karşılığının olup olmadığı ise açılması muhtemel soruşturmalardan sonra anlaşılacak. 
Hatay Sağlık-Sen Başkan'ı Feleytun Fatih GÖNÇ, Facebook Sayfasında Şu İddialara Yer Verdi.
"Allah makam hırsını bizlere nasip etmesin.. Kapıdan kovup, pencereden ve hatta bacadan girmek isteyenler var. 
Bir Milli Eğitim Müdürünün Kırtasiyesi olamayacağı gibi bir Başhekim yada Genel Sekreter de Özel Sağlık merkezine ortak olmamalı diye düşünüyorum. 
Ancak Türkiye'de sadece Hatay ilimizde Sağlık Yöneticilerin özel sağlık merkezleri bulunmaktadır. Hatta 3 diyaliz merkezinin %40 hissesine sahip olan ve Milletvekili olma uğruna makamlarını kullanan Özel Hastanede şu an Hekimlik yapan bir Doktor ilimizde ki 750 yataklı Hatay Devlet Hastanesine Bashekim olacakmış. Sonuç itibariyle kare tamamlanmış olacak. Diyaliz Merkezlerinin ortakları; Genel Sekreter (İki Doktor kaynı FETÖ' den açığa alınan) Dr. Ömer AKIN, Başhekim Yardımcısı (FETÖ'den soruşturma geçiren) Dr. Süleyman SÖKMEN, Eski Mali Hizmetler Başkanı (FETÖ'den soruşturma geçiren) ve şu anda yeni hastanenin açılışından sorumlu hekim Dr. Mahmut BAYRAKÇIOGLU ve %40 hissesi olan şu an özel hastanede çalışan büyük ortak Dr. Mustafa ERDOĞAN' ın yeni devlet hastanesine Başhekim olmasıyla düzen kurulmuş oldu. Vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun... Ayrıca Asıl sorun Özel Diyaliz Merkezlerinin olması değil. Asıl sorun, fason ortak olarak çalıştıkları Nefroloji Uzmanının Yeşil Kartlı olmayan hastaları tedavi etmek yerine para karşılığında bu özel diyaliz merkezlerine gönderip Hemodiyalize sokarak yaşam ömrünü kısaltmalarıdır. Tüm bu yapılanlara mevcut Başhekim karşı çıkarak engel olunca 4. ortaklarını Başhekim yapma planlarını gerçekleştirdiler. Hemodiyalize erken giren örnek hasta mevcuttur..."DEDİ
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet