Skip Navigation Links

Yıldız Tarlasına Rasim Gümüş Sponsor..

Türkiye’nin en verimli futbol tarlası Karaağaçspor, bugüne kadar yetiştirdiği dünya yıldızlarına yenilerini eklemeye, futbol kulüplerine

Yıldız Tarlasına Rasim Gümüş Sponsor..

Gündem   A+a-

 Türkiye’nin en verimli futbol tarlası Karaağaçspor, bugüne kadar yetiştirdiği dünya yıldızlarına yenilerini eklemeye, futbol kulüplerine altın krampon yetiştirmeye devam ediyor.
En küçük yaştan itibaren Karaağaçspor tesislerinde top koşturmaya başlayan çocuklara, Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı gibi Dünya yıldızı olmak için ter döken gençlere umut olmak adına kulübe sponsor olan Arsuz’lu hayırsever işadamı Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş, hayata ve insanlara dokunmaya devam ediyor.
Rasim Gümüş’ün sponsor olması Karaağaçspor’da büyük bir sevince neden olurken, Başkan Eyüp Sağır, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların mutluluğu bir başka oldu.
Karaağaçpor tesislerini ziyaret eden İşadamı Rasim Gümüş, Başkan Eyüp Sağır’la birlikte teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek yeni sezonda başarılar diledi.
Başkan Eyüp Sağır yaptığı açıklamada, İşadamı Rasim Gümüş’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, sponsor olmak isteyen tüm işadamlarını katkı vermeye davet etti. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet