Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz..

Dörtyol Esnaf Spor'un sezon açılışında konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,Gençlerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz..dedi.

Gençlerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz..

Dörtyol   A+a-

2016-2017 Sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Dörtyol Esnaf Spor, yeni sezon öncesinde Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan görkemli şölenin ardından taraftarları ile buluştu. Sezon açılışına Bölgemizin başarılı Başkanlarından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özer Gakisaoğlu, HBB Siyasi Koordinatörü Gökhan Özer, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Karabulut, Dörtyol Spor Kulüp Başkanı Yalçın Karabulut, TSYD Temsilcisi Yaşar Güllü, Dörtyol İlk Kurşun Gazetesi imtiyaz sahibi Sedat İskenderoğlu, Dörtyol Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Kazım Yıldırım ve kalabalık taraftar topluluğu katıldı.
 
Dörtyol Esnaf Spor Sportif Direktörü Uğur Karabulut'un açılış konuşmasının ardından kısa açıklamada bulunan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Bölgemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk Sporuna kazandırmak için Belediyemiz imkanları dahilinde gereken desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Dörtyol Esnaf Sporlu futbolcularımızdan geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da başarı beklemekteyiz.Dörtyol Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapabilmeleri için tesis takviyesi yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Başkan Yaşar Toksoy, bir soru üzerine, "Dörtyol ilçemizdeki takımlarımızı tek çatı altında birleştirmek için girişimler başlattık. Bu sezon yetişmedi, önümüzdeki sezona kadar yetiştireceğiz. Bu birleşmeyle birlikte Dörtyolumuzda sporu daha da iyi yerlere taşımak amacındayız" dedi.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile CHP ilçe Başkanı Özer Gakisaoğlu'nun başlama vuruşunu yaptığı özel karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor, Karaağaç Spor'u 6-0 mağlup etti.
 
Bu arada Sezon açılışının onur konuğu olan 10 yaşındaki Lösemi Hastası Busenur Kaba'da Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un yanında protokoldeki yerini aldı. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş