Skip Navigation Links

Suriyeli Acılı Baba Yetkililere Seslendi...

Suriyeli Baba Kaçırılan Kızının Bulunmasını İstiyor

Suriyeli Acılı Baba Yetkililere Seslendi...

Yaşam   A+a-

Hatay'da iş başvurusu için gittiği restoranda kızı kaçırılan Suriyeli baba yetkililerden yardım istedi. Suriye'de 2011 yılında yaşanan iç savaş sonrasında, ailesi ile birlikte Hatay'a gelen Muhiddin İbrahim, 9 ay önce iş başvurusu için gittiği restoranda, 14 yaşındaki kızı ortalıktan kayboldu.

"Ölüm tehditleri alıyorum"

Kızını kaçıran kişileri tanıdığı ve polise başvurduğu için ölüm tehditleri almasının ardından Hatay'dan taşınmak zorunda kaldığını belirten baba Muhiddin İbrahim, "9 ay önce eşimin yakını olan Suriyeli İ.R.S. isimli şahıs, bana Hatay'da bir tesisin restoranına personel arandığını söyledi. Bende ailemle birlikte oraya çalışmak için gittim. Ortamın ve çalışma koşulları beni rahatsız ettiği için çalışmak istemediğimi söyledim. Bir gece kaldığımız tesisten ayrılmak için aileme toparlanmalarını söyledim. Bu sırada kızım İ. İbrahim, lavaboya gitti. Bir süre sonra kızım dönmeyince onu aramaya başladık. Hiçbir yerde bulamadığım kızım için hemen polise başvuru yaptım. Ama 9 aydır kızımdan hiç haber alamadım. Daha sonra ise kızımı kaçıran kişiler beni arayarak eğer bir daha polise gidersem beni ve ailemi öldüreceklerini söylediler"dedi.

"Ölü ya da diri kızımı istiyorum"

Kızını kaçıran kişilerin isimlerine ulaştığını ve bu kişilerden şikayetçi olduğunu ancak hiçbir şekilde sonuç alamadığını iddia eden baba Muhittin İbrahim, "Devlet büyüklerinin sesimi duyup kızımın bulunması için bana yardım etmelerini istiyorum. Ben 9 aydır haber alamadığım kızımın, ne amaçla ellerinde tuttuklarını bilemediğim kişilerin yanında olmasını değil benim yanımda olmasını istiyorum. Zaten ölü ya da diri kızıma ulaşırsam onu alıp Suriye'ye döneceğim" diye konuştu.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet